reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

A ta salatke z tuńczykiem, jajkiem i korniszonem, mogę w I fazie, tak???

Ja bym może korniszona pominęła albo dodało go naprawdę malutko:)

Witam w pierwszym dniu fazy II :-) - Nareszcie moge jesc warzywka!!!:-D
Super! Gartki!

Ja sie ciagle warze na innej wadze, bo nie mam w domu. Ale chyba nic nie schudlam w I fazie:no: Pewnie przez hormony, ktore przyjmowalam... W takim razie strach pomyslec co by bylo, gdybym nie byla na tej diecie;-)

A jak juz sie chwalimy zakupionymi sprzetami, to ja sobie zafundowalam cos takiego
Plancha - Grille barbecue - TEFAL POLSKA -
Strasznie przeplacilam, ale wzielam "na zeszyt" i nie musialam od razu calej sumy wykladac;-)

Warzywka po takim czasie smakują wyśmienicie:))
A ile kosztuje takie cacko??
Ja już od dłuższego czasu przymierzam się do takiego zakupu, ale w sumie mogę sobie grilować rzeczy w piekarniku, więc trochę szkoda mi kasy...

reklama
Warzywka po takim czasie smakują wyśmienicie:))
A ile kosztuje takie cacko??
Ja już od dłuższego czasu przymierzam się do takiego zakupu, ale w sumie mogę sobie grilować rzeczy w piekarniku, więc trochę szkoda mi kasy...
No ja dalam 280 zl, ale w necie znlalzlam, ze mozna juz kupic za ok 150:szok: (jesli to to samo, bo cyferki sie troche nie zgadzaja;-))
Piekarnik tez mam niby full wypas, ale na tel patelni idzie o wiele szybciej - cycki smazylam wczoraj jakies 5 min i sa przepyszne!:tak:

Ja własnie mam coś podobnego, tylko się jeszcze zamyka. Mówiłam wam, że suchę wcalę nie wychodzi a ile tłuszczu może wytopić :)
Ja myślę jak Wikulaa, uderzeniowa to uderzeniowa, wtedy nie jemy tych produktów tolerowanych albo dajemy ich w minimalnych ilościach :)

Ja własnie mam coś podobnego, tylko się jeszcze zamyka. Mówiłam wam, że suchę wcalę nie wychodzi a ile tłuszczu może wytopić :)
Ja myślę jak Wikulaa, uderzeniowa to uderzeniowa, wtedy nie jemy tych produktów tolerowanych albo dajemy ich w minimalnych ilościach :)
Ze mna jak z dzieckiem...:tak:dalej serek wiejski i kurczacz...;-)

dziewczynki ja nie mogę tu do Was wchodzić bo mnie kusi.....
a powiedzcie czy jak się okaże że jesteście w ciąży to nadal tą diete będziecie stosować???

Ja jem w koło to samo i jeszcze mi nie zbrzydło. Za to nie mam ochoty na nic innego.

Sawi, to zależy.. ja osobiście nie sądzę by mi się udało tak szybko zaciążyć, więc do tego czasu pewnie wejdę na utrwalanie albo już je skończę :) Ostatnim razem je pominęłam i było nawet ok, gdybym się nie rzuciła na słodkie, którego normalnie i tak nie lubię :)

a powiedzcie czy jak się okaże że jesteście w ciąży to nadal tą diete będziecie stosować???

jak mi się uda zajść w ciążę (oby jak najszybciej), to nie będę stosowała tej diety tak rygorystycznie, ale na pewno nie zacznę się obżerać i jeść wszystkich tuczących produktów, ale na pewno pozwolę sobie na znacznie więcej:)

reklama

Ja myslę, że jak sie uda z dzidzia to po prostu zrezygnuję z fast foodów, a slodkie 2 razy lub raz w tygodniu, no i w sumie produkty takie jak na dukanie mozna spokojnie stosować: warzywa, nabiał, make zastapie kukurydzianą, smietanę jogurtem itd, po prostu przejde na zdrowe jedzonko...najgorzej u mnie niestety ze słodkim, ale Dukan ma wiele smacznych przepisów na słodkie, więc takie w wersji light, a jak juz mnie przycisnie to raz na jakis czas siegne po normalne slodycze...mam nadzieje ze do tego czasu naucze sie zdrowo gotowac...
Wlasnie kurier doreczył mi ksiązdki z dieta Dukana i przepisami...lece studiować...

Do góry