reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Ja właśnie powróciłam ale nawet nie zdołam nadrobić co pisałyście ;/
U mnie z dietką super, choć zaś jestem na znienawidzonej przez siebie PW :D Ale mam nadzieję, że 3 dni jakoś zmęczę i szybko przeleci :)

Za to powiem wam, że mój zaczął jęczeć :( Że przesadzam, bo mogłabym już wejść na utrwalanie.. tylko powiem wam, że waga wyglądowi nie równa.. można ważyć mało ale nadal nie wyglądać dobrze.. u mnie problem tkwi w udach i nie wiem jak sobie z nimi zaradzić mimo ćwiczeń.. co gorsza, schodzą ze mnie kiloski z góry i faktycznie mało ciekawie to wygląda, kości na górze tłuszcz na dole :D
Coś mi się wydaje, że trochę przesadzasz z tym swoim wyglądem...
Przy 52kg naprawdę nie można źle wyglądać, musisz chyba być mniej ostra, krytyczna dla siebie...

reklama
Masz rację, że przy 52 nie można ale chyba mając z 165 a ja mam 158cm.. i po prostu źle się czuję obecnie.. zawsze ważyłam coś koło 49-50 kg i do takiej wagi jestem przyzwyczajona.. patrzę na siebie faktycznie dość krytycznie ale bez przesady żebym chciała wyglądać jak jakis patyczak, bo to tego i tak duuużo by mi brakowało. A kości mąż to w mięsnym sobie może kupić ;p

a ja się muszę pochwalić :-D

zważyłam się wczoraj i............

mam 6kg mniej!!!!!!! :-D

muszę sobie uaktualnić suwaczek :-D

nie powiem, zdziwiona jestem jak diabli, że aż tyle zeszło, bo przecież ciągle jadłam :tak: a tu 6kg :-D motywuje to, motywuje. teraz będę wolniej chudnąć pewnie, ale wiem, że schudnę!!! jak byłam na kopenhasnkiej (czyli kawa+jajko) to nie schudłam tyle. po 14 dniach męczarni waga pokazała 2kg mniej, a miesiąc później 5 więcej :dry: a tu!!! tydzień jedzenia dobroci i 6 kg sobie poszło!!!

kocham was!!!!!!!!!!! :-D

no a za postępy małżon kupił mi taką patelnię:

PATELNIA TEFLONOWA TEFAL DO INDUKCJI INGENIO!!! (1215157411) - Aukcje internetowe Allegro

no i teraz to będę mogła szaleć w kuchni ;-)

Bunia!! bardzo się cieszę, że taka zadowolona jesteś, to faktycznie imponujący spadek no i od razu jak psychicznie się człowiek lepiej czuję :) Gratulację!!

Monisia, Ty się nie przejmuj, raz się nic nie stanie :) Ja za to ostatnio zjadłam 2 porcję otrębów, więc i wiecej mleka i otrębów i się nie przejmuję :) Co najwyżej trochę dłużej potrwa dietka..

Witam serdecznie. Tak skromnie się zapytam, czy można dołączyć do grona "proteinek" mimo iż nie jestem staraczką? Jestem mamą październikówką 2009 i mam córcię, Maję. Na Dukanie jeszcze nie jestem, ale mój wygląd ewidentnie się prosi o to by przejść na dietę... Strasznie ciężko mi po ciąży wrócić do "normalności";/

reklama
sawi jaki kryzys? :-D nie miałam żadnego kryzysu!! wszystko poszło gładko i pięknie!! ;-) a czuję się świetnie- dziękuję. zwłaszcza jak zobaczyłam 6kg mniej na wadze :-D

monisia nie martw się!! tak szczerze, to ja w tej pierwszej fazie przesadziłam trochę z otrębami (bo w tych bułeczkach było ich więcej niż dzienna porcja), ale ładnie mi zeszło!! ty masz mniej do schudnięcia, to ci to wolniej zejdzie. mi test wyliczył, że w tej pierwszej fazie mam schudnąć 2,4kg. a schudłam 6!! widać na mnie otręby dobrze działają ;-) mąką ziemniaczaną się nie przejmuj- mama05 też jest na dukanie i użyła ziemniaczanej do czegoś i wszystko było si. nie martw się :-)

Witam serdecznie. Tak skromnie się zapytam, czy można dołączyć do grona "proteinek" mimo iż nie jestem staraczką? Jestem mamą październikówką 2009 i mam córcię, Maję. Na Dukanie jeszcze nie jestem, ale mój wygląd ewidentnie się prosi o to by przejść na dietę... Strasznie ciężko mi po ciąży wrócić do "normalności";/

ano zapraszamy!!! każdy walczący na dietce proteinowej jest tu mile widziany- kolejne wsparcie i doping :-D

Do góry