reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Super że mamy osobny wątek :D
Należy nam się i już ;p

Ja jestem drugi raz na dietce, tylko sobie ją odrobinę zmodyfikowałam.

Za 1 razem dieta trwała 3 miesiące i zrzuciłam 10,5 kg, nie dotrwałam do celu ale to bylo dla mnie i tak wiele :)

Mogę zamieścić linki do forum z przepisami :)

reklama
Super że mamy osobny wątek :D
Należy nam się i już ;p

Ja jestem drugi raz na dietce, tylko sobie ją odrobinę zmodyfikowałam.

Za 1 razem dieta trwała 3 miesiące i zrzuciłam 10,5 kg, nie dotrwałam do celu ale to bylo dla mnie i tak wiele :)

Mogę zamieścić linki do forum z przepisami :)

Wstawiaj! Przyda sie:tak:

Kurcze - nie mam takiego grilla. Musze zobaczyc, czy drogie toto i moze se kupie...?:sorry2:

no więc ja też sie witam :-D dziś mam drugi dzień fazy I :-p nie jest źle- jak narazie. na szczęście mam fajne stronki z przepisami, które potrafią urozmaicić kuchnię- oto linki :

Przepisy Na Okres Diety Protal Faza Uderzeniowa - Forum Kulinarne Smaczny.pl - strona 2

PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl

ja dziś próbowałam sobie zrobić placuszki z serka wiejskiego na śniadanie, ale że moja patelnia to raczej teflonowa nie jest, to je sfajczyłam :-p może inny rodzaj mi kiedyś wyjdzie- najwyżej kupię teflonową ;-)

Oooo to właśnie te linki :)

Bardzo fajnie się czułam swego czasu na tym forum z grupami wsparcia.

Maćku, ja myślę, że to jakikolwiek tego typu grill byłby dobry. przynajmniej nic się nie przypala, pycha :D

A jak coś smażyć to na oleju parafinowym lub wodzie, ale mięso takie suchawe później, dziwne :)

Oooo to właśnie te linki :)

Bardzo fajnie się czułam swego czasu na tym forum z grupami wsparcia.

Maćku, ja myślę, że to jakikolwiek tego typu grill byłby dobry. przynajmniej nic się nie przypala, pycha :D

A jak coś smażyć to na oleju parafinowym lub wodzie, ale mięso takie suchawe później, dziwne :)
Jutro bede w ?moim" sklepie agd to spytam o grilla. Juz przed dieta o nim myslalam:tak:
A olej parafinowy to sie chyba w aptece kupuje? A jak on smakuje?

Ja wczoraj upieklam chlebek - troche kiepsk wyszedl i przesadzilam z przyprawami, ale da sie zjesc:tak:

ja też nie mam grila- chyba, że ten co na tarasie stoi, ale raczej sezon grillowania na dworze się skończył :dry:

ja mięsko robię w piekarniku- kładę je na ruszcie, pod to daję blachę z wodą. robi się mięciutkie i smaczne (nie jest takie suche) - no i bez dodatku tłuszczu. a jak małżowi chcę zrobić bardziej chrupiące, to wyciągam tą blachę z wodą, a daję "suchą" i mięsko się przypieka.

Macku-super,ze zalozylea ten watek-ja tez sie melduje na tej dietce:) dzis jakos weny nie mam,ale jutro cos napisze -jak to u mnie jest:)
pozdrawiam Dukano-staraczki:))))

Nie wiem jak smakuję ten olej, ale trzeba uważać bo on działa przeczyszczająco :D
Nie stosowałam go, bo tu nie mogłam dostać, to olałam i jak trzeba było używałam tylko wody ;p

Ja chlebka nie piekę już. Nie mam na niego ochoty pod żadną postacią :D
A tak robie sobie z mlekiem zupkę i na słodko zjadam :)

A co do tego grilla, to u mnie zaś bez niego nie ma żarcia :D Już tak nawykłam, że wole z niego, niż z piekarnika i o ile krócej czekam :)

reklama
ja właśnie też chcę upiec ten chlebek, bo tego mi najbardziej brakuje na śniadanko, ale nigdzie nie umiem znaleźć mąki kukurydzianej :baffled: może do czasu rozpoczęcia II fazy już ją gdzieś znajdę. najwyżej zostaną mi bułeczki dukanowskie :-D

lillith a mam pytanko co do drugiej fazy. lepiej jest sobie robić system 5/5 czy 1/1? bo ja bym chciała bardziej urozmaicone i zrobić sobie 1/1, ale jeśli to ma przynieść mniejsze efekty? w sumie, nie zależy mi na czasie, tylko na samych kilogramach (do lata daleko, żebym mogła sobie w bikini paradować ;-) ), więc jeśli efekt by był, tylko wolniejszy, to chyba bym sie na to skusiła :tak:

Do góry