reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

ZANIEPOKOJONA- dzieki i Tobie rowniez milego dnia :))

WIKULA- Tobie tez waga stoi;/Ty masz 4 kg do celu i ja tez wiec razem walczymy o nasza upragnioną wage-ciekawe czy zobacze 5 z przodu...

no i widzisz-zapomnialam dodac ,ze ja tez robie pol na pol z kiszonej:)) a normalnie dawalam zeberka no ale na dukanie to za tluste...

zgrzeszylam....zeżarlam duza śliwke...ale tak mi sie chcialo śliwy...

LILITH- czesc ,smacznego:))) i zeby antyb.zadzialaly..moja waga stoi..

reklama
Witam. Ale dziewczyny produkujecie, masakra;-) Widzę, że nie tylko ja miałam wczoraj taki dzień,że bym tylko jadła i jadła... Jeszcze tak nie miałam. Bez przerwy mieliłam buzią i ciągle czułam głód. Bałam się dzisiejszej wagi, ale na szczęście nic nie wzrosła. Teraz wstawiłam piernik
Dukanowy, wczoraj chciałam zrobić bo naszła mnie ochota, ale było już za późno. Jestem ciekawa czy mi wyjdzie bo jak do tej pory każde ciasto z przepisu Dukana to zakalec.
Co do wagi to u mnie jest tak, że na P mi leci, a na PW stoi w miejscu.
Byłam wczoraj w galerii, ale stwierdziłam, że wolę uzbierać sobie kasę i jak uda mi się jeszcze zrzucić to wtedy się obkupię;-) Już widziałam co bym chciała;-)

BOOZQOWA- cześć ,tez mam taki plan z zakupami-tymbardziej ,ze niedlugo beda wyprzedaże:)))))))))) wiec wtedy mozna sie obkupic za polowe ceny-juz widzialam pare rzeczy w Orsayu:))uwielbiam ten sklep..

ja sie wnerwiam bo teraz mialam 3 dni P i waga stoi a teraz 3 dni P+W i co -moze mi wzrośnie.......;/
moze zrobie tylko 1 dzien PW a potem znowu 3 dni P co sadzicie ????????

U mnie tragedia po tym metronizadolu.. tak jak mi dziewczyny na innym wątku napisały, on rozwala układ pokarmowy a i tak u mnie z nim krucho.. gdy wcześniej go brałam nie było aż takich sensacji.. ciekawe jak to się będzie miało do dietki, bo praktycznie z wc nie wychodzę a i takie mam zawroty glowy.. aż strach do sklepu na rogu wyjść..

Lilyh- współczuję i to bardzo... Zdrówka życzę!

Mama- ja też robiłam raz pizze, jadłam z ketchupem i sosem czosnkowym. smaczna;-) Ja właśnie zrobiłam rosołek, ale dodałam pokorojone na ćwiartki pieczarki. Pyszna zupka wyszła. A wcześniej upiekłam piernik. I nie wyszedł mi zakalec;-) Udany dzień pod względem kulinarnym;-)

Ale u was pyszności :)
Ja znowu głodna i oczywiście kombinuję co by tu zjeść .. cała ja :D A jeszcze jak tak poczytuję jak wy pichcicie .. ale pomarzyć zawsze można :)

LILITH-a jak sie czujesz??jak zoladek??

ja nie mialam papieru do pieczenia i wylozylam blache folią aluminiowa;/;/;/ i teraz trzeba sie nameczyc ,zeby ja odkleic do spodu;/ moglam wylozyc na samą blache...

teraz kawa i biore sie za cisto..

reklama
ja bylam na wielkich zakupach dukanowych... i 140 zł poszło
na obiadek zrobilam sobie pierś z kurczaka w przyprawie gyros i do tego w auchanie kupiłam przepyszny kefir o smaku ogórka z koperkiem 3g tłuszczu wiec dopuszczalnie.. a jest pycha

Do góry