reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Może nie gdybajmy, zobaczymy co będzie a póki co Ty sobie śmiało wcinaj to na co masz ochotę :)
No wlasnie najgorsze jest to, ze mam ochote na slodycze! I od wczoraj zjadalm 3 liony, bo moj okrutny Malz przytachal do domu reklamowke tych batonow (odpadki z fabryki)! I one tak do mnie wolaja!!!:zawstydzona/y:
Chyba mam jesienna depreche...:-(

reklama
No wlasnie najgorsze jest to, ze mam ochote na slodycze! I od wczoraj zjadalm 3 liony, bo moj okrutny Malz przytachal do domu reklamowke tych batonow (odpadki z fabryki)! I one tak do mnie wolaja!!!:zawstydzona/y:
Chyba mam jesienna depreche...:-(

MAĆKU- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok:wyslij mi troche tych lionów:tak::-D:-D:-D

MAJQA- zapomnialam ,ze u nas produkcja idzie pelną parą...w kazdym razie na pewno dzis dziewczyny podawaly linki dla nowej dziewczyny wiec z dzisiejszeg dnia przeleć strony;-):tak:

wikulaa każdy grzeszy i akurat się nie ma czym przejmowac (jeśli jest od czasu do czasu), ja dzisiaj winka wypiłam troszeczkę :)

lubię winko, ale męża nie ma, to nie mam się z kim napić, może jutro:))

A teraz rada z serii "tego nie robcie";-)
Mianowicie - nie pieczcie wolowiny w calosci:baffled: Moi faceci wlasnie to zrobili - masakra! Pogryzc tego nie szlo!!! I polowa mi w zebach zostala;-)

A tak na marginesie to od wczoraj mam tak wielki apetyt, ze szok!!! Przed chwila zjadlam dwa kawalki tej wolowiny i znowu jestem glodna:szok:

masz rację wołowiny nie można tak piec, heheh
a Ty jesteś po owulacji, to może przez to masz taki apetyt:))

Bafinka - Ja dzisiaj robiłam bigos i dodałam do niego właśnie kabanosy, zamiast kiełbasy, mam nadzieję, że dobre to bedzie:))

U mnie w domu stoi na dole kosz, pełen słodyczy. Laiony też tam są, takie tutejsze..
Na górze, jedna szuflada w biurku, jest poświęcona na słodycze..
Wiem, nie jest łatwo.

Ale czasem, lepiej zjeść coś słodkiego, niż w krytycznym dniu rzucić się na większa ilość. Jeden batonik, od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi :)

Ja się chwilowo żegnam :)

MUSIA- o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! ciacho czekoladowe -matko jakie tortury :)))))

slonka moje ja zmykam-ide sobie zrobic maseczke i henne a potem m jak milosc...

do jutra:) kolorowych snow i karaluchy :)):)

MAĆKU- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok:wyslij mi troche tych lionów:tak::-D:-D:-D

MAJQA- zapomnialam ,ze u nas produkcja idzie pelną parą...w kazdym razie na pewno dzis dziewczyny podawaly linki dla nowej dziewczyny wiec z dzisiejszeg dnia przeleć strony;-):tak:
Malz opowiadal, ze te liony jakis facet przynosi do fabryki i sprzedaje na kilogramy. Ostatnio przed dwa dni ponoc prawie 200 kg rozprowadzil:szok:

Jak bedziecie mialy czas to moze przyslijcie mi na priwa linki do wszystkich przepisow i ksaize, a ja je podkleje do mojego posta na pierwszej stronie. Zeby bylo pod reka:tak:

Wrzucilam juz cos od siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki kochane mam prośbę bo co zasiądę do kompa zeby poczytać o tej diecie to musze isc do małego. Jak znajdziecie czas to prosze napiszcie mi co mozna jesc w jakich zestawieniach w fazie pierwszej i jak dlugo ma trwac.

Do góry