reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Musia,Mama smacznego :)

U mnie jednak rybka smaczna a już się bałam. Ostatnio zupełnie na nią ochoty nie miałam a tu proszę, taka niespodzianka. Zrobiłam w jogurcie greckim z czosnkiem i aż mała się zajada.
Ciesze się, bo po rybie mi najładniej waga spada. Więc teraz obowiązkowo na warzywkach i później rybka chociaż raz dziennie :)

A jak robicie krewetki?? Ja tylko na ostro i bez sosu robiłam, by jako chipsy zjadać.. maci ejakies fajne pomysły??

mama juz, ok nadrabiam :) Z palcem lepiej, najgorzej jak mnie Patryk złapał, ale juz w dzien nie boli :)) Kupiłam sobie wagę i schudłam ....... uwaga uwaga...... 1.2 kg:-D:-D

mama no juz lece natychmiast zmieniac!! :)

Ja jestem sama na dietce, Adrian wymiękł więc nie wydajemy tak dużo. Na większe dukanowe zakupy ok 100 zł idzie, nawet czasem mniej :)

Juz zmieniłam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MUSIA- ale suwaczek sie nie zmienil...;/
BAFINKA- ja jem raz w tyg.kupuje paczke mrozonych i jem jako przekąske-moj Tomi nie lubi owoców morza..

ZARAZ BEDE ROBILA kapuste na gesto-mamy od dzis 3 dni P+W..

Do góry