reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

WIKULA- nie mam sprawdzonego-bede robila pierwszy raz :))))))))))licze ,ze wyjdzie :)

MAJQA- 2 strony wczesniej masz linki do stron i tam mozesz sobie poczytac o zasadach diety i dla Ciebie jest faza III bez proteinowego czwartku i 2 porcje owoców zamiast 1:)

reklama
A teraz rada z serii "tego nie robcie";-)
Mianowicie - nie pieczcie wolowiny w calosci:baffled: Moi faceci wlasnie to zrobili - masakra! Pogryzc tego nie szlo!!! I polowa mi w zebach zostala;-)

A tak na marginesie to od wczoraj mam tak wielki apetyt, ze szok!!! Przed chwila zjadlam dwa kawalki tej wolowiny i znowu jestem glodna:szok:

Maćku, to prawda, chyba że cały dzień by się robiło :D Ale trzeba docenić, w końcu się starali ;p
Wcinaj, jak masz apetyt, bo właśnie im więcej się je na dietce dobrych rzeczy, tym szybciej waga leci :) A ten apetyt to może na fasolkę ?? ;>

co do pomysłu na to ja w tych przyprawach robie kuraka 2-3 razy w tyg i waga leci więc nie jest żle wszystkie przyprawy zostają na skórce a ją przecież się zdejmuje... ja na kolację zjadłam 2 kabanoski i taraz z zadowoleniem leze w łóżeczku

maćku tak samo jak ja, myślałam ze to przez @.
U mnie jeszcze prawie tydzien do @, wiec pewnie za wczesni...

Maćku, to prawda, chyba że cały dzień by się robiło :D Ale trzeba docenić, w końcu się starali ;p
Wcinaj, jak masz apetyt, bo właśnie im więcej się je na dietce dobrych rzeczy, tym szybciej waga leci :) A ten apetyt to może na fasolkę ?? ;>
Dokladnie - starali sie, ale nie wyszlo;-)
A na fasolke ma sie tak szybko apetyt?:sorry2:

reklama
Maćku, różnie to bywa. Jedni mają objawy bardzo szybko a inni wcalę, cieżko powiedzieć :) Może nie gdybajmy, zobaczymy co będzie a póki co Ty sobie śmiało wcinaj to na co masz ochotę :)

Bafinko, ważne, że waga leci i widać rezultaty, dla każdego dobre jest coś innego :)

Do góry