reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Zrobiłam sobie mokrą jajecznice i jakoś da się zjeść.

Też miałam o te pałki pytać :D
Dziś muszę obowiązkowo jakoś zjeść rybkę, myślę by w pomidorach zrobić i ich nie jeść, to rybka zrobi się baardzo miękka, taka w sam raz. Od jutra wchodzę na PW i myślę, by zrobić wołowe tak jak się szynke robi, takie kawały mięcha w cebuli duszonę, do tego buraczki a dla męża ziemniaczki i ogórek :)

reklama
Witajcie
zaglądłam do Was zapytać czy są tu jakieś dziewczyny w ciąży które stosują tą dietę? Czy to bezpieczne? Czy mogłabym prosić o rozpiskę diety?
Z góry dziękuję :)

Mama - ja dodaję mąkę kukurydzianą, bo skrobi nigdzie nie mogła dostać i jakoś mi to nie szkodzi:))

Co do tych udek pieczonych, to ja bym nie dodawała tego "pomysłu na", bo tam w składzie jest na pewno cukier, lepiej piec w worku, ale z własnymi przyprawami, ale każdy robi tak jak uważa i rozumiem też, że nie można popadać w paranoję...

Lilith- biedna ty jesteś naprawdę...

nie mam pomysłu na kolację...

aaaa ciasto jogurtowe z dodatkiem mleka w proszku też wychodzi bardzo smaczne:))

WIKULA- dzieki za odp.no wlasnie ja tez nigdzie nie moge dostac tej mazeiny ;/a mąke kukurydzianą mam :)

to jutro jak dzieci zawioze do przedszkola to po powrocie zabieram sie za:
ciasto jogurtowe
i
pizze

jutro oboje z Tomem mamy 3 dni P+W wiec pizza jak znalazl:) mam nadzieje,ze mi wyjdzie...

co do palek to ja na poczatku kupowalam pomysl na ,ale jak dziewczyny odradzily to sama dobralam przyprawy i jest si:)

Ja bym sobie lody zrobiła :D:D

Bafinko, kup taki spory kawałek, podziel na grube plastry, i duś w wodzie, wtedy na pewno Ci nie zmięknie.
Tak samo jakbyś z szynki wieprzowej robiła :)

Mama, pizza świetny pomysł :)

Co do pomysłu na to ja jedynie robiłam chińszczyznę, nie zaszkodziło :)

Mama - wiesz, może i ja jutro wypróbuję tą pizzę:)) Masz jakiś sprawdzony przepis

musia - adziękuję bardzo, wiesz - mam momenty grzeszenia, ale jakoś leci:))

reklama
Do góry