reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

BOOZQOWA- siemie pomaga na sluz plodny :))
MAĆKU- te parwki wypatrzyla Bunia napisane jest na opakowaniu parowki wedzone z kurcząt firam SWIAT DROBIU- 1 kg w opakowaniu chyba z 25 sztuk za 6 czy 7 zloty,maja troche tluszczu ale 1 dziennie mozna zjeśc w koncu sa z drobiu:)) w Lidlu tez sa drobiowe i nawet bardziej mi smakują-tez 1 kg w opakowaniu i 7 zl.

reklama
BOOZQOWA- siemie pomaga na sluz plodny :))
MAĆKU- te parwki wypatrzyla Bunia napisane jest na opakowaniu parowki wedzone z kurcząt firam SWIAT DROBIU- 1 kg w opakowaniu chyba z 25 sztuk za 6 czy 7 zloty,maja troche tluszczu ale 1 dziennie mozna zjeśc w koncu sa z drobiu:)) w Lidlu tez sa drobiowe i nawet bardziej mi smakują-tez 1 kg w opakowaniu i 7 zl.
U nas nie ma Lidla:-( Od kilku kal chodzi plotka ze ma powstac, ale jak na razie cisza...

No ja znam te z biedronki, dokładnie te o których Mama piszesz. I lubiłam je zawsze. Takie w pomarańczowym opakowaniu. To super. z chęcią wciągnę sobie paróweczkę z ketchupem;-)

Bafinka- no,no,no... ja tez nieraz mam takie dni do gotowania:-) Ale piekłam już 2 razy ciasta z przepisów na Dukana, ale oba wyszły mi zakalce:-(
A co za chlebek pieczesz? :-)

No ja znam te z biedronki, dokładnie te o których Mama piszesz. I lubiłam je zawsze. Takie w pomarańczowym opakowaniu. To super. z chęcią wciągnę sobie paróweczkę z ketchupem;-)

Bafinka- no,no,no... ja tez nieraz mam takie dni do gotowania:-) Ale piekłam już 2 razy ciasta z przepisów na Dukana, ale oba wyszły mi zakalce:-(
A co za chlebek pieczesz? :-)
Musze jeszcze raz poszukac tych parowek!:tak:

i tez zawsze wychodza zakalce... Nie wiem czemu:-(

dziewczyny, ja bym parówek jakoś nie jadła.. przecież one z reguły są bardzo tłuste i to sama skóra.. ale nie da się ukryć, dodaję czasem takie tutejsze do np. kapuśniaka tylko wcześniej je na grillu wytapiam jakby, by tłuszcz spłynął :D
Ja właśnie z Lidla wróciłam, aż pociągiem musiałam bo bliżej nie ma a i po ten len jechałam.. w sklepie patrze a tam ich tak duzo do wyboru, do koloru, z owocami z witaminami etc.. oczopląsu można dostać. Dobrze, że wybrałam wcześniej z pomocą Mamy jakieś to się za długo nie przyglądałam. W Lidlu u nas jeszcze promocja na wołowe po które jechałam to kupiłam dwie paki mięsa i zrobie sobie coś dobrego z nich dodatkowo :d Zapłaciłam tylko 1,99f za 400g a mam sprawdzone juz to mięsko :) Bardzo się cieszę. Od razu trochę pierdołek typu papryka, ogórek kupiłam na jutrzejsze warzywka :)

A co do siemienia, ile to razy się pije na dzień?? I tam piszę, w tych moich by je np. dodawać do płatków na śniadanie czy jogurtu etc to co mam tego nie parzyć? Nie czaję?? Zaraz pędzę robić takie zwykłe, bo już woda odpowiednia :)

reklama
Do góry