reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

boozqowa - ja 10 kg zrzuciłam w jakieś 2 i pół miesiąca, potem miałam przerwe (wakacje i takie tam) i póżniejte 2,5 kg to zrzucałam jakieś 2-3tyg, teraz chcę do konca października ważyć 60kg ( bo teraz jestem poza domem i nie bardzo stosuję dietę, więc na pewno coś przytayłam i będzie do zrzucenia do tych 60 ze 3kg...)
Sok pomidorowy, jeżeli jesteś na etapie p+w to możesz pić, oczywiście jeżeli nie ma on dodatku cukru:))

A mi brakuje popcornu, mniam mniam mniam jak ja uwielbiam popcorn!!!

reklama
boozqowa - ja 10 kg zrzuciłam w jakieś 2 i pół miesiąca, potem miałam przerwe (wakacje i takie tam) i póżniejte 2,5 kg to zrzucałam jakieś 2-3tyg, teraz chcę do konca października ważyć 60kg ( bo teraz jestem poza domem i nie bardzo stosuję dietę, więc na pewno coś przytayłam i będzie do zrzucenia do tych 60 ze 3kg...)
Sok pomidorowy, jeżeli jesteś na etapie p+w to możesz pić, oczywiście jeżeli nie ma on dodatku cukru:))

A mi brakuje popcornu, mniam mniam mniam jak ja uwielbiam popcorn!!!

Super! Mam sok z Tesco, nie ma cukru więc zaraz się za niego biorę;-)

no to ładny efekt... w 2,5 miesiąca tyle kilogramów, szok! Gdybym miała takie tempo jak Ty, to taki efekt miałabym już pod koniec listopada:-)

A macie jakieś grzechy na sumieniu?:-) Ja osobiście jestem w wielkim szoku,że nadal nic niedozwolonego nie wciągnełam;-)
Ale dziś mama do mnie dzwoniła, czy za tydzień jak przyjadą na roczek to przywieźć kilka słoików bigosiku... Bo specjalnie dużo zrobiła. Ehhhhhhhhhh... zabroniłam jej kategorycznie:-D :-D :-D

dzien dobry kochane kobietki ja dziś coś mam dobry humorek choć za oknem szaro więc od rana wybieram się spacer po galerii:) ,może coś wpadnie w oko to kupie:) po tem do psiapsułki na ploteczki:) dzień zapowiada się ciekawie:) a tym czasem opijam się colą light i jest mi dobrze:)

Mama - a co Ty tak chcesz nasze brzuchy ogladać??? ja to się odważę wstaawić zdjęcie dopiero na kniec dietki, hehe

WIKULA- a co...na ciężarówkach pokazuja sobie brzuszki jak rosną to my mozemy sobie pokazywac jak maleją :))

BAFINKA- witaj i udanego dnia-zapowiada sie dobrze-udanych zakupów:)

BOOZQOWA- bigosik mozna :)) ja jak zrobie ta kapustke na gesto to czasem zrobie w piekarniku kilka skrzydelek i jak sie upieką dodaje do kapustki i super sie mozna tym najeśc,mozesz dodac koncentrat lub keczup bez cukru i masz bigos :))
gratuluje czystego sumienia:):):)))ja czasem skubne 2 delicje albo pol lyzeczki nutelli takej zakazanej :))ale czasem tylko ...

LILITH- dzis piatek -jak tam waga????jeszcze proteinki czy juz warzywka ??

BUNIA- myslimy i tesknimy :))

LOREE- wstawaj :))

Witam się i ja:-)

Po porannym ważeniu waga pokazała 84,4. Czyli 100 gram więcej, ale się nie przejmuje;-) Dobrze,że nie pokazuje już 85:-) Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę 83, potem 82, 81, 80 i 7 z przodu:-)

Na razie wyleguję się w łóżku... Małej nawrzucałam zabawek do łóżeczka, czyt. okulary, pilot, gazeta, szczotka do włosów;-) i mam chwilę by się poobijać. Chyba będę musiała jednak zaraz się zebrać bo muszę iść do polecanej cukierni, może uda mi się zamówić jakiś fajny tort bo już za tydzień impreza roczkowa. Nie znam dobrze tutaj miasta i sklepów bo mieszkam w Lubinie od 2 lat, a tak ogólnie to z pomorza pochodzę za którym strasznie mi tęskno:-(

A jak u Was waga?

Co do bigosu to niestety, bigosik mojej mamy całkowicie odbiega od zasad Dukana;-) niestety.

BOOZQOWA- no u mnie waga stoi na 64,2 tak jak wczoraj ,ale lepiej niech stoi nizby szla do gory :)) a 100 g to niewiele,jutro bedzie mniej :))
Pomorze-czyli ???
ja teraz 13 lat w Poznaniu a od urodzenia Szczecinek(60 km od Koszalina )

UKOCHAJ Majcie od e_ciotki :))

O kurczę, poważnie????;-) Pewnie, że znam Szczecinek:-) Ja mieszkałam w Rzeczenicy, to taka średnia wieś;-) 20 km od Człuchowa, 14 km od Czarnego, do Koszalina mam 80 km;-) no to ładnie;-) Do Szczecinka nie raz na PKP, czy PKS jeździłam;-) Do Szczecinka mam dokładnie 33 km;-)

Dziękuję w imieniu Mai, również ściskamy;-)

No, jestem teraz drugi dzień na warzywkach więc i tak jest bardzo dobrze, ze tylko 100 gram;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się :)
U mnie waga stoi, ale wczoraj pogrzeszylam bo drinkowo było na wieczór..
Dziś jeszcze proteinki a od jutra warzywka :)

Mama, mam pytanie.
Mam wielki problem z wyborem siemienia lnianego. Rozumiem, że lepiej jakby było mielone.. ale w czym rzecz.. jadę niedługo do sklepu po nie i nie wiem które wybrać ;( Mogłabyś mi doradzić??

Flaxseed (Linseed) | Flaxseeds, Flaxseed Oil, Flax Seed Capsules | Holland & Barrett

W tym własnie sklepie będę kupować.

Do góry