reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

boozqowa- no to witam krajanke :):):))))

a co do warzy to niestety troszke zatrzymuja wode wiec nie nastawiaj sie na wielki spadek tylko bardziej na utrzymanie dotychczasowej wagi :) a potem na proteinkach znow zlecisz:)) dlatego ja jestem na systemie 1/1 a moj mąż 3/3 :)

dzis robie zupke warzywna,a co...dawno juz zupki nie robilam,wiec czas najwyzszy-mam kapuste,kalafior,brokuly,marchewke,pietruszke dodam koztke warzywna-zawsze mozna podjadac kiedy najdzie ochota :)

reklama
LILITH- ja bym kupila to przedostatnie-widac ,ze mielone i paczka duza starczy Ci na dlugo-lyzeczke od cherbaty zalewa sie 3/4 kubka goraca(nie wrzątkiem) woda,mieszasz i jak ostygnie pijesz-2 razy dziennie:)

BOOZQOWA- no w koncu masz suwaczek z kg :))

LILITH- kochana ,nie musza,ale...chodzi o komfort picia-te nie mielone robie sie w takie glutki i jak dla mnie nie do polkniecie-zaraz mialam odruch wymiotny....:/ dlatego tylko polecam mielone,ale wybór jest Twoj:)

dziekuje Ci za pomysl z owsiakną-jest pysznaaaaa i juz kilka dni ja jem na sniadanko:)))

To dobrze, że smakuje :) A nie brakuję CI przez to chlebka ??
Nie wiedziałam, że tym się to różni, ja zawsze siemię kojarzyłam jako gluta, gdy mama kazała pić :D
Faktycznie, kupię te mielone co by się tak nie zamęczać :)

LILITH- a powiem Ci ,ze o pieczywie wogole nie mysle nawet...chleb-a co to jest:-D:-D:-Djakos dajemy rade-te posilki sa tak syte ,ze na pol dnia czuje sie najedzona.teraz wciągnelam parowke drobiowa ta z Biedronki wczraj przed ginem kupilam.
zaraz wychodze po Domisia wiec sie pozegnam .wroce z Poznania to dam znac..;-)

Jejciu ja siemienia lnianego nigdy nie mogłam pić, na samą myśl robi mi sie niedobrze!!!

A jak robicie ten bigos??? CO dodajecie zamiast kielabsy (tłustej)??? Muszę sobie zrobic jak wrócę do domu, tylko nie wiem jak sie do tego zabrać... Pomozecie???

Ja coś czuję, że mój Brzuch się chyba powiekszył, nie moge dopuścić do braku wcięcia w talii!!!!

Jeszcze inne te otręby wybrałam bo tamte ze słonecznikiem są a ne wiem co dietka na to ;p
Zobacze je jeszcze w sklepie i wtedy zdecyduję.

Wikula, ja dodaję mięso wołowe czasem tez odrobinę kurczaka i jest ok. Do kapuśniaku za to dodaję wcześniej wyduszone parówki tutejsze :)

Tfu, siemię :zawstydzona/y:

Mama- a no witaj, bardzo jest miło spotkac kogoś ze swoich rodzinnych stron;-) A te parówki biedronkowe z kurcząt można jeść na naszej diecie?

Ja wróciłam z wojaży;-) Kupiłam małej 2 bluzki, byłam w banku i zamówiłam tort na roczek... Będzie z pszczółką:-) Cieszę się, że już mam to z głowy. Do odbioru za tydzień w niedzielę, czyli w równy roczek. Znalazłam też ładne kolczyki dla niej bo teściu mówił bym się rozejrzała za jakimiś by mógł kupić na urodziny.

Kobiety, ja nigdy nie miałam do czynienia z siemiem lnianym (nawet nie wiem, czy dobrze napisałam;-) )
Jakie ma ono właściwości i w czym pomaga????

reklama
Mama- a no witaj, bardzo jest miło spotkac kogoś ze swoich rodzinnych stron;-) A te parówki biedronkowe z kurcząt można jeść na naszej diecie?

Kobiety, ja nigdy nie miałam do czynienia z siemiem lnianym (nawet nie wiem, czy dobrze napisałam;-) )
Jakie ma ono właściwości i w czym pomaga????
Jak wygladaja te parowy biedronkowe?! Ja ostatnio przjrzalam wszystkie i zadne nie byly z kury!!!:shocked2:

Simie lniane pijemy na poprawe sluzu plodnego (chyba, bo nie doczytalam). Ale dziala rowniez dobrze na przewod pokarmowy:tak:

A Wy dziewczyny kupujecie sobie smakowy len?

I zapodajcie z jakiegos przepisu na rybe (ten od Mamy juz probowalam)

Ostatnia edycja:
Do góry