reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

mam pyt zupełnie nie z tematu... ale może któraś z was mi pomoże mój mąż od trzech dni ma temp 39 stopni bule stawów i nie może nic jeśc jakaś wewnętrzna blokada chyba był u lekarza a ona powiedziała że nie wie co mu jest i zleciła badania... martwie się nie wiecie co to może być???

reklama
Hello laseczki
Postanowiłam do Was dołączyc mam nadzieje ,ze mnie przygarniecie i nie długo bede super laską ;) Może polecicie od czego zaczac najlepiej ????? do zgubienia mam duuuuuuzo :( wiec prosze o porady please :) :)

Hello laseczki
Postanowiłam do Was dołączyc mam nadzieje ,ze mnie przygarniecie i nie długo bede super laską ;) Może polecicie od czego zaczac najlepiej ????? do zgubienia mam duuuuuuzo :( wiec prosze o porady please :) :)

Najlepiej zaopatrzec się w kilka butli wody, otręby pszenne i owsiane, masa jajek, serków wieśniaków light, serków homogenizowanych do 4% tłuszczu,słodzika, jakiś piersi z kurczaka,ryby, makreli, jak lubisz tunczyka w puszce w sosie własnym, jogurty naturalne, skrobie kukurydzianą, hmmm... nie wiem co jeszcze;-) no i przede wszystkim zrobić sobie test Dukana by wiedzieć ile czasu jaki etap ma trwać;-)

BAFINKA- nie wiem co Ci radzic.....moze jutro niech pojdzie do innego lekarza..

FLEUR- cześc kochana:):):)))
zapraszamy i na poczatek musialabys sobie robic faze uderzeniowa czyli sam nabial przez 5 do 7 dni (najdluzej 10 dni) mozna jeść kurczaka z piekarnika lub gotowanego,ryby,nie smaz na oleju ani oliwie tylko na patelni teflonowej,mozesz jesc jajka gotowane,jajecznice ,serki ,jogurty ,kefiry 0% tluszczu,wedliny drobiowe ,otreby...
podaj mi na PW adres mailowy to Tomi wysle Ci troche przepisów :):):)))

ja sie wywoskowalam przed jutrzejsza wizytą :) zaraz kolacja dla dzieci i ...cisza i spokój :):)

Boozqowa dzieki za odp akurat lubie wynienione produkty wiec mam nadzieje ,ze bedzie oki A gdzie moge znalesc ten test Dunkana???
Mama hello kochana wysle ci na priv dzieki troche boje sie tej fazy uderzeniowej :( ale dam rade .

Boozqowa dzieki za odp akurat lubie wynienione produkty wiec mam nadzieje ,ze bedzie oki A gdzie moge znalesc ten test Dunkana???
Mama hello kochana wysle ci na priv dzieki troche boje sie tej fazy uderzeniowej :( ale dam rade .

oto link:
Test Dukana - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Tu masz tłumaczenie, a na dole tego posta link do oryginalnej wersji.

Mama jeszcze podała ci to co możesz jeść;-)

A, jezeli nie masz książki, w której wszystko jest opisane co i jak i wymienione dozwolone produkty w danej fazie to proszę, tu również link do pobrania w formie pdf;u:
przeklej.pl - dr pierre dukan metoda doktora dukana .pdf. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl

Dzieki za linki :) pozniej poczytam sobie jakis czas temu kupiłam sobie ksiazke Nie potrafie schudnąć Dr Dunkana i teraz o niej sobie przypomniałam ale wtedy jakos ona mnie nie zacheciła do działania teraz koniec postanowione trzymajcie kciuki nie wiem czy wklejac suwaczek ;) boje sie ,ze sie wystraszycie moeje wagi :)

Bafinko a dałaś mu coś na to?? U mnie i u mojego w ten sposób się zaczyna grypa.. od gorączki bólów w stawach a dopiero póxniej reszta. Może spróbuj z jakims gripexem ??

reklama
Do góry