reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LILITH- no to powodzenia
ja wlasnie zaraz bede wcinac 4 palki z kurczaka-dzis dzień nabialu
ja wlasnie zaraz bede wcinac 4 palki z kurczaka-dzis dzień nabialu
boozqowa
Październik 09'
Hej dziewczyny. Kiedyś, raz napisałam i mi się zniknęło:-) Widzę, że produkcja idzie pełną parą:-)
mi od początku zeszło, hmmm, no własnie sama nie wiem ile bo jednego dnia mam mniej, a drugiego więcej i to czasem nawet o kilogram?!?!?! Nie mam pojęcia o co chodzi. nie popełniłam żadnego grzechu od początku. Zaczęłam 13 września. Niby spadło mi ok. 4 kg, ale bardzo często mi się waha... Wczoraj miałam 85,1, a dziś 86,4;/ Możliwe to?
mi od początku zeszło, hmmm, no własnie sama nie wiem ile bo jednego dnia mam mniej, a drugiego więcej i to czasem nawet o kilogram?!?!?! Nie mam pojęcia o co chodzi. nie popełniłam żadnego grzechu od początku. Zaczęłam 13 września. Niby spadło mi ok. 4 kg, ale bardzo często mi się waha... Wczoraj miałam 85,1, a dziś 86,4;/ Możliwe to?
mama05
BOOZQOWA- pewnie,ze to mozliwe...niestety.musisz sie wazyc zawszr rano po siusiu i najlepiej na jednej wadze.Hej dziewczyny. Kiedyś, raz napisałam i mi się zniknęło:-) Widzę, że produkcja idzie pełną parą:-)
mi wczesniej waga stala 2 tyg na 66kg9po zrzucieniu 4kg) na poczatku zasze jest najszybciej a potem juz wolniej,ale najwazniejsze ,zeby szlo w dol.teraz mialam 5 dni postoju a dzis 100 g mniej-niewiele ,ale mniej)
pisz czesciej)
LILITH- ja mialam rybke wczoraj w sosie jogurtowo-porowym
WIKULA,MACKU i reszta -a Wy gdzie????
Mama, pamiętam
Ja mam taką zwykła z grilla w przyprawach, bo tu te jogurty to tragedia.. jakoś nie mogę odpowiedniego znaleźć więc wole bez..
Ale jakoś zmęczę tą rybę, nie ma innego wyjścia.. w dodatku jak sobie pomyślę, że jeszcze tylko kilka dni to od razu lepsze podejście
Chodzi za mną strasznie kapuśniak
Ja mam taką zwykła z grilla w przyprawach, bo tu te jogurty to tragedia.. jakoś nie mogę odpowiedniego znaleźć więc wole bez..
Ale jakoś zmęczę tą rybę, nie ma innego wyjścia.. w dodatku jak sobie pomyślę, że jeszcze tylko kilka dni to od razu lepsze podejście
Chodzi za mną strasznie kapuśniak
mama05
MACKU- czesc,fajnie,ze waga poszla w dol
LILITH- ja jak mam dzien warzyw to robie kapustke na gesto-uuuwielbiam!!poczekaj jeszcze kilka dni i sobie zrobisz)
LILITH- ja jak mam dzien warzyw to robie kapustke na gesto-uuuwielbiam!!poczekaj jeszcze kilka dni i sobie zrobisz)
Bafinka
Fanka BB :)
a ja dziś weszłam ramo na wage i jest więcej niż wczoraj nie wiem o co chodzi ale wzięłam sie w garść i dziś sam nabiał choć powinny być warzywa....
reklama
boozqowa
Październik 09'
No mam dziś 4 dzień @. Dlatego wcześniej się nie przejmowałam, że waga mi skacze,aż do wczoraj jak zobaczyłam ładny spadek, a dziś lipa. No nic, nie wolno się załamać;-)
Oczywiście, będę pisała już znacznie częściej, słowo harcerza!!! :-)
A tymczasem czeka na mnie pierś z kuraka pokrojona na kawałeczki. Do tego sos czosnkowy i obiad z głowy.
Mogę się podzielić z Wami pysznym, ale i jakże prostym przepisem na naleśniki. Mi wychodzą 2, patelnię mam o średnicy 30 cm. Ale naprawde idzie się tym napchać.
2 jajka
2 łyżki stołowe mleka odtłuszczonego w proszku
1 łyżeczka słodzika w płynie (można troszkę mniej)
Wszystko wymieszać i na dobrze rozgrzaną patelnię. Bez żadnego tłuszczu.
Nalesniki wysmarować serkiem homo. Ja robię z waniliowym. Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-) W Lidlu sa takie serki po 3,5% tłuszczu. Bardzo smaczne, polecam;-)
Mama05- możesz podać przepis na tę kapustkę? Aż mi ślinka poleciała, a od jutra mam 5 dni warzyw;-)
Oczywiście, będę pisała już znacznie częściej, słowo harcerza!!! :-)
A tymczasem czeka na mnie pierś z kuraka pokrojona na kawałeczki. Do tego sos czosnkowy i obiad z głowy.
Mogę się podzielić z Wami pysznym, ale i jakże prostym przepisem na naleśniki. Mi wychodzą 2, patelnię mam o średnicy 30 cm. Ale naprawde idzie się tym napchać.
2 jajka
2 łyżki stołowe mleka odtłuszczonego w proszku
1 łyżeczka słodzika w płynie (można troszkę mniej)
Wszystko wymieszać i na dobrze rozgrzaną patelnię. Bez żadnego tłuszczu.
Nalesniki wysmarować serkiem homo. Ja robię z waniliowym. Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-) W Lidlu sa takie serki po 3,5% tłuszczu. Bardzo smaczne, polecam;-)
Mama05- możesz podać przepis na tę kapustkę? Aż mi ślinka poleciała, a od jutra mam 5 dni warzyw;-)
Podziel się: