reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- dziekuje:zawstydzona/y:az sie zaczerwienilam:sorry2:
no jakos tak wyszlo,ze nie mam rozstepów-urzywalam Musteli a poza tym przybralam tak akurat,wiec skora mi sie za bardzo nie rozciągnela.

mam nadzieje,ze jak teraz sie uda to tez nie bedzie rozstepow.

a wogole dziewczyny wstawiac swoje foty -co tak sama bede cyckami świecić:-D:-D:-D

reklama
Ja przybrałam coś koło 14-15kg z czego rodziłam prawie miesiąc po terminie patrząc na ten pierwszy.. tylko obwód miałam prawie 150cm :D pamiętam, wszyscy myśleli że to bliźniaki, nawet lekarze :D

witam sie z owsiakną cynanonową i kawka :):)))

u mnie szalu nie ma,ale waga spadla do 64,4 dzis suwaczka nie zmienie poczekam do jutra ,moze znowu troche ruszy :)))

życze smacznego śniadanka babeczki i pomimo deszczu uśmiechu na twarzy !!

witam i ja na chwilkę :-D

małżon jednak dostał dziś wolne, więc jedziemy dalej walczyć z kuchnią w mieszkaniu :baffled:

ja jem teraz śniadanko- placuszki z tuńczyka :-D do tego kawa- ta ochydna. dodałam cynamonu i jest jeszcze gorsza :eek: poracha, kto takie kawy produkuje? No ale muszę wypić choć trochę, bo jak w taką pogodę mam nie zasnąć z wałkiem w ręku, to muszę się wzmocnić trochę :-D

buziam was i życzę miłego dnia ;-)

Ja dziś wejdę i zobacze czy jest u mnie jakikolwiek spadek :) Pewnie nie, no ale trudno..
U mnie dziś pyszna jajecznica na sniadanie, już się doczekać nie mogę :D
A jeszcze bardziej, jak wejdę na warzywną.. zastanawiam się, czy uderzeniówki robić 5 dni czy 7..

Ale się cieszę :)
@ jeszcze jest jedna a waga 53,6 czyli równe 2 kg w dół :D
Co do uderzeniówki, to postanowiłam, że zobacze jak waga będzie wyglądała w piątek i wtedy zadecyduję czy to będzie ostatni 5 dzień czy jeszcze dociągnę te 2 dni, ale coś mi się wydaję, że zrobie jednak 5 :)
Tez myślałam o tym systemie 1/1 ale nie wiem czy to u mnie by przeszło.. myślę, że wrócę do 3/3 :)

dziewczynki dziś w tvn style przeprowadzali badania wędlin pod względem zawartości tłuszczu,białka,węglowodanów i wody no i wędlina drobiowa gorzej wypadła niż mortadela!!! a najlepiej polędwica łososiowa (ma najwięcej białka) i żywiecka sucha.więc tak naprawdę to w diecie dukana jest to sprzeczne z tym co mówili
ja nadal nei zdecydowałam się na diete,mam książke dukana dla polaków ale jeszcze tam nie zajrzałam chociaz teraz to nie wiem czy mogę dietkować przy zażywaniu bromka,zapomniałam wczoraj ginka zapytać,zaraz w necie poszperam

reklama
Do góry