B
reklama
B
bunia87
Gość
BUNIA- wyslalam drugi raz -mam nadzieje,ze teraz dojdzie....
ladne zdjecie ze slubu masz w sygnaturce:-)
a dziękuję ;-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BUNIA- dziekujewiesz co-to ja teraz tak wygladam jak mi pozlo te 5 kg bo tak to mialam boczki takie ,ze szok-oponka normalnie....no ,ale poniewaz ta dieta dziala na te partie ciala-czyli brzuch i uda-to widze roznice
i takiego wcięcia w talii juz dawno u siebie nie pamietam-jak zaczelam brac hormony tak talia zniknela i bylam taka "prosta" ,no ,ale juz jest lepiej.
a zdjecie Twoje piekne-sam romantyzm i czulość;-)
i takiego wcięcia w talii juz dawno u siebie nie pamietam-jak zaczelam brac hormony tak talia zniknela i bylam taka "prosta" ,no ,ale juz jest lepiej.
a zdjecie Twoje piekne-sam romantyzm i czulość;-)
B
bunia87
Gość
laska z ciebie ;-) Tomi ma normalnie super modelkę w domu
ja uciekam kochane- małżon walczy ze swoimi rzeczami i oczywiście same problemy w stylu "Koooteeeeeeek, a ten polar zostawić czy wyrzucić?", "Kochanieeeeeeeeeeee, a co zrobić z tymi rękawiczkami????". dżizas- mogłam i ja mu to zrobić, ale mam dość obrabiania łazienki, kuchni i 3 pokoi. niech sam chociaż ten jeden ze swoimi rzeczami "obrobi" do pakowania niech się wysili
tak teraz policzyłam i dzisiaj zapakowałam 5 kartonów, a 3 duże 160l worki poszły do wywanlenia masakra- normalnie połowa naszego dobytku to same graty!! ;-)
ja uciekam kochane- małżon walczy ze swoimi rzeczami i oczywiście same problemy w stylu "Koooteeeeeeek, a ten polar zostawić czy wyrzucić?", "Kochanieeeeeeeeeeee, a co zrobić z tymi rękawiczkami????". dżizas- mogłam i ja mu to zrobić, ale mam dość obrabiania łazienki, kuchni i 3 pokoi. niech sam chociaż ten jeden ze swoimi rzeczami "obrobi" do pakowania niech się wysili
tak teraz policzyłam i dzisiaj zapakowałam 5 kartonów, a 3 duże 160l worki poszły do wywanlenia masakra- normalnie połowa naszego dobytku to same graty!! ;-)
mama05
BUNIA- dzieki ) a bielizna koronkowa-a co )trzeba byc gotową w razie co)
a co do pakwania to- ZNAM TO ))) te chlopy,pakuj sie kochana,ja zmykam robic kolacje i klasc dzieci.
a co do pakwania to- ZNAM TO ))) te chlopy,pakuj sie kochana,ja zmykam robic kolacje i klasc dzieci.
O matko, ale masz ładniutki brzuszek!! I mówisz, że to od dietki a Ty chcesz jeszcze drugie tyle zrzucić ..
Na prawdę świetnie wyglądasz !!
A mnie wzięła po wczoraj tak ochota na te grillowane udka, że dziś też mam i do tego zupe glutka ;p
Na prawdę świetnie wyglądasz !!
A mnie wzięła po wczoraj tak ochota na te grillowane udka, że dziś też mam i do tego zupe glutka ;p
Loree
Fanka BB :)
Dla mnie 75 B to szaleństwo. Tyle miałam karmiąc piersiąLOREE- ,ale to raptem 75 B wiec nie nazwalabym tego cyckami))to taka szumna nazwa a sama czasem nie moge ich znaleść))
BUNIA- a ja mam raport doreczono ;0 to co moje cycki poszly do kogos innego ??????
Posikam się zaraz
laska z ciebie ;-) Tomi ma normalnie super modelkę w domu
Kochana to ma swoje plusy! Pozbędziesz się wielu zbędnych rzeczy chomikowanych przez lata z myślą "że kiedyś się przyda".
Mama brzuszek ładniutki i zgrabniutki
Bielizna tez super, u mnie koronkowa odpada. Musze mieć jakąś usztywnianą ,żeby choć pozornie coś tam było
mama05
loree,lilith- DZIEKI BABECZKI;-)no tak mysle ,ze jeszcze te 5 kg byloby milo,ale jak bedzie sie zobaczynarazie ciesze sie z tego co mam ...zaluje ,ze nie zrobilam fotki jak zaczelam diete-te moje boczki,az mi sie gatki "wrzynaly"w bokia teraz miód
no ja tez myslalam ,ze sie posikam jak mi Bunia napiala ,ze nie doszla fotka-ale ja z nerwówno ,ale juz sie wyjasnilo ,wiec ulga
ja mam dzis na kolacje ....jajko na twardo-zaszalalam
no ja tez myslalam ,ze sie posikam jak mi Bunia napiala ,ze nie doszla fotka-ale ja z nerwówno ,ale juz sie wyjasnilo ,wiec ulga
Loree
Fanka BB :)
Faktycznie-szaleństwo
Ja zjadłam kalafiora, bo na obiad nie zdarzyłam . Jak myślicie-nutelle można wcinać często? Wczoraj jadłam,ale mam znów ochotę na coś słodkiego.
reklama
Mama, no ja podziwiam
Ja to moglam fotki po dietce zrobić, jak pierwszy raz byłam.. no ale się zaprę i jak teraz dojde do tego co miałam to zrobie.
A Ty Mama to chyba ani jednego rozstępika nie masz, piękna skóra.. uuu poważnie mówie, bo Ty po 2 dzidziach jestes a tak cudnie wyglądasz
Ja to moglam fotki po dietce zrobić, jak pierwszy raz byłam.. no ale się zaprę i jak teraz dojde do tego co miałam to zrobie.
A Ty Mama to chyba ani jednego rozstępika nie masz, piękna skóra.. uuu poważnie mówie, bo Ty po 2 dzidziach jestes a tak cudnie wyglądasz
Podziel się: