reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Krzysia.jpg

to zdjęcie mamy :-D taaaaaak, wysłała mi zdjęcie swojego ciałka- ciekawe co sobie ktoś pomyśli jak je zobaczy w moim tel ;-)

no no no- nieźle. i ty się odchudzasz... toż ja ze 3 razy szersza w pasie :-D ;-)

mmmm...seksi bielizna ;-) :-D

reklama
BUNIA- dziekuje:tak:wiesz co-to ja teraz tak wygladam jak mi pozlo te 5 kg bo tak to mialam boczki takie ,ze szok-oponka normalnie....:dry:no ,ale poniewaz ta dieta dziala na te partie ciala-czyli brzuch i uda-to widze roznice:tak:

i takiego wcięcia w talii juz dawno u siebie nie pamietam-jak zaczelam brac hormony tak talia zniknela i bylam taka "prosta" ,no ,ale juz jest lepiej.

a zdjecie Twoje piekne-sam romantyzm i czulość;-)

laska z ciebie ;-) Tomi ma normalnie super modelkę w domu :-D

ja uciekam kochane- małżon walczy ze swoimi rzeczami i oczywiście same problemy w stylu "Koooteeeeeeek, a ten polar zostawić czy wyrzucić?", "Kochanieeeeeeeeeeee, a co zrobić z tymi rękawiczkami????". dżizas- mogłam i ja mu to zrobić, ale mam dość obrabiania łazienki, kuchni i 3 pokoi. niech sam chociaż ten jeden ze swoimi rzeczami "obrobi" do pakowania :-p niech się wysili :-D

tak teraz policzyłam i dzisiaj zapakowałam 5 kartonów, a 3 duże 160l worki poszły do wywanlenia :szok: masakra- normalnie połowa naszego dobytku to same graty!! ;-)

O matko, ale masz ładniutki brzuszek!! I mówisz, że to od dietki a Ty chcesz jeszcze drugie tyle zrzucić ..
Na prawdę świetnie wyglądasz !!

A mnie wzięła po wczoraj tak ochota na te grillowane udka, że dziś też mam :D i do tego zupe glutka ;p

LOREE- ,ale to raptem 75 B wiec nie nazwalabym tego cyckami:)))to taka szumna nazwa a sama czasem nie moge ich znaleść:)))
Dla mnie 75 B to szaleństwo. Tyle miałam karmiąc piersią :)

BUNIA- a ja mam raport doreczono ;0 to co moje cycki poszly do kogos innego ??????

Posikam się zaraz :)

laska z ciebie ;-) Tomi ma normalnie super modelkę w domu :-D

ja uciekam kochane- małżon walczy ze swoimi rzeczami i oczywiście same problemy w stylu "Koooteeeeeeek, a ten polar zostawić czy wyrzucić?", "Kochanieeeeeeeeeeee, a co zrobić z tymi rękawiczkami????". dżizas- mogłam i ja mu to zrobić, ale mam dość obrabiania łazienki, kuchni i 3 pokoi. niech sam chociaż ten jeden ze swoimi rzeczami "obrobi" do pakowania :-p niech się wysili :-D

tak teraz policzyłam i dzisiaj zapakowałam 5 kartonów, a 3 duże 160l worki poszły do wywanlenia :szok: masakra- normalnie połowa naszego dobytku to same graty!! ;-)

Kochana to ma swoje plusy! Pozbędziesz się wielu zbędnych rzeczy chomikowanych przez lata z myślą "że kiedyś się przyda".

Mama brzuszek ładniutki i zgrabniutki :)
Bielizna tez super, u mnie koronkowa odpada. Musze mieć jakąś usztywnianą ,żeby choć pozornie coś tam było :)

loree,lilith- DZIEKI BABECZKI;-)no tak mysle ,ze jeszcze te 5 kg byloby milo,ale jak bedzie sie zobaczy:sorry2:narazie ciesze sie z tego co mam ...zaluje ,ze nie zrobilam fotki jak zaczelam diete-te moje boczki,az mi sie gatki "wrzynaly"w boki:dry::baffled:a teraz miód:-D:-D

no ja tez myslalam ,ze sie posikam jak mi Bunia napiala ,ze nie doszla fotka-ale ja z nerwów:-pno ,ale juz sie wyjasnilo ,wiec ulga:-D:-D

ja mam dzis na kolacje ....jajko na twardo-zaszalalam:rofl2:

reklama
Mama, no ja podziwiam :D
Ja to moglam fotki po dietce zrobić, jak pierwszy raz byłam.. no ale się zaprę i jak teraz dojde do tego co miałam to zrobie.
A Ty Mama to chyba ani jednego rozstępika nie masz, piękna skóra.. uuu poważnie mówie, bo Ty po 2 dzidziach jestes a tak cudnie wyglądasz :)

Do góry