reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

LOREE- pewnie,ze teraz sie uga,ja w ciazy z Zuza przybralam 12kg a z Domisiem jak pisalam 15kg,ale 4100 wazyl moj facet:-D:-Djak wychodzilam ze szpitala po 3 dniach to zostalo mi tylko 4 kg do zrzucenia:tak:;-)

BUNIA- czy Ty umiesz wrzucac fotki z tel???zrobilam sobie fotke ,ze tak powiem przodu:-D:-Di moze bys wstawila:sorry2:bo jak juz chyba wszyscy wiedza,ja nie umiem wstawiać:blink:
okazalo sie ,ze mam juz talie i brzuszek prawie plaski i boczki zniknely:-D:-Dco prawda te 5,5kg chce jeszcze sie pozbyc,ale juz jest coraz lepiej:tak:

reklama
mama umiem, możesz przesłać to wstawię, ale wątpię że dzisiaj- już gdzieś wpakowałam kabelek. ale rano go znajdę i ci wstawię :-D może być? bo teraz wracam do pakowania rzeczy :-)

strasznie dużo piszecie i ja czytajac zapominam co komu miala odpisać...

Loree - wracam w niedzielę, więc jeszcze trochę mi zostało...

Mama - ja teraz piję kawkę ale normalną z mlekiem, uwielbiam kawę i nie mogłabym bez niej żyć

Bunia - pakuj sie pakuj, bo potem bedziesz miała jedn wielki bałagan:))

Buziaki dla wszystkich***

Witam:-) Podczytuję was od jakiegoś czasu i powoli dochodzę do wniosku, że warto spróbować tą dietkę. Jeśli chodzi o moją walkę z kilogramami to jestem mało konsekwentna, ale jak się teraz za siebie nie wezmę to później będzie trudniej. Na razie mam do zrzucienia jakieś 8-10 kg, ale zacznę od poniedziałku:-D bo w weekend mam wesele brata, a wiecie jak to na weselu bywa :-D

BUNIA- oki,zaraz Ci wysle:) dziekuje:))
WIKULA- no ja tez sobie bez kawki nie wyobrazam:))

BUNIA- wyslalam tylko sie nie smiej-za wysoko podnioslam bluzke,ale chcialam pokazac ,ze cycki tez mam :)))))))i a takiej samej wielkosci jak na poczatku dietki:)

ANNA- no jak masz wesele brata to zrozumiale ,ze zaczniesz od poniedzialku :))witam na watku-powodzenia :))

Loree - wracam w niedzielę, więc jeszcze trochę mi zostało...

Mama - ja teraz piję kawkę ale normalną z mlekiem, uwielbiam kawę i nie mogłabym bez niej żyć

Buziaki dla wszystkich***

Odpoczywaj w takim razie i naciesz się rodzinką. Ja bez kawy nie funkcjonuję. Piję nałogowo od czasów liceum. Tylko w czasie ciąży zastąpiłam kawę zieloną herbatą lub od czasu do czasu kawą bezkofeinową.

Witam:-) Podczytuję was od jakiegoś czasu i powoli dochodzę do wniosku, że warto spróbować tą dietkę. Jeśli chodzi o moją walkę z kilogramami to jestem mało konsekwentna, ale jak się teraz za siebie nie wezmę to później będzie trudniej. Na razie mam do zrzucienia jakieś 8-10 kg, ale zacznę od poniedziałku:-D bo w weekend mam wesele brata, a wiecie jak to na weselu bywa :-D
Powodzenia!
Wiesz-nawet lepiej ustalić sobie początek diety na jakiś konkretny dzień. Masz czas,żeby poczytać o diecie i kupić niezbędne produkty. Jednym słowem przygotowac się dobrze do diety.
A z nami dasz radę! :)
Wybaw się w weekend a od poniedziałku do nas dołącz. Tylko my czasem grzeszymy.............:)

BUNIA- oki,zaraz Ci wysle:) dziekuje:))
WIKULA- no ja tez sobie bez kawki nie wyobrazam:))

BUNIA- wyslalam tylko sie nie smiej-za wysoko podnioslam bluzke,ale chcialam pokazac ,ze cycki tez mam :)))))))i a takiej samej wielkosci jak na poczatku dietki:)

I tu się różnimy! U mnie cycków niet :(
Ale nie przez dietę-nigdy ich nie było ..........

reklama
Do góry