reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Kawka z cynamonem jest pyszna, można też dodac różne aromaty i wychodzi cud, miód, maliny:)) Chociaz ja najbardziej lubie gorzką kawę z mlekiem:))) herbatę też tylko gorzka:)) dlatego nie mialam problemu z odstawieniem cukry, po porstu nigdy go nie używałam, hehe

Witam Kochane!!!!
Ja musze sie wziąć w garść i ostro zabiałkować, bo po weekendzie u rodziny...cóż trzeba przystopować, a do tego za 2 dni termin @, więc woda się zatrzymała....ehh....

Widzę,że nie tylko ja grzeszę w weekendy ...Wtedy najtrudniej zrezygnować z domowych obiadków.I każdy poniedziałek zaczynam od protein:)

MONISIA- czesc,ja mam nadzieje,ze @ do Ciebie nie przylezie :)
mowisz ,ze pojadlas u rodzinki ;)) ja ostatnio troche szampana i prince polo wciągnelam i waga mi stoi juz 4 dzień.....ale nie poddam sie :)

Tak trzymaj! Nie poddawaj się :)

rany, ja wam tu relację z remontu i bajzlowania robię, a to wątek o dietce :baffled: mam nadzieję że się nie gniewacie, że was zarzucam takimi informacjami ;-)
Gniewać się ? No coś Ty! Pisz ile wlezie. Przyznam Ci się ,że ja uwielbiam remonty, więc chętnie poczytam :)

Dzieki Kochane;-):tak::tak:
Ja własnie wcinam łososia i popijam cola zero;-) Jem z nerwów...ale dukanowskie jedzonko oczywiscie:-D:-D:-D

Na nerwy polecam nutellę. Nic tak nie poprawia nastroju jak coś słodkiego.

ja wypilabym cole,ale taka z Biedronki 0% rozne ostatnio probowalam-Auchan,tesco,lidl odpada-niesmaczne...

Ja ciągle piję lidlowską colę. Mówicie,że biedronkowa lepsza?

O! świetny pomysł z tym cynamonem! kawa jest jakaś paskudna to sobie smak polepszę :-D następną już sobie "doprawię" ;-)
Dziś już chyba nie będę pić kawy, ale jutro cynamonową koniecznie sobie zrobię!

Maćku jak waga?
Wikula kiedy wracasz?

BAFINKA- no masz racje-teraz juz taka pogoda zagości i musimy dac rade... :)
LOREE- no ,kochana to my w jednym wieku -toś mnie zmobilizowala,zeby jednak 5 z przodu byla na wadzie :)
gratuluje 2 dzieciaczków-i parka tak jak u mnie :))ja Poznań a Ty ?? :)

ja dzis na obiadek ryba w sosie jogurtowo-porowym:)

DZIĘKI I RÓWNIEŻ GRATULUJĘ PARKI!
Ja Katowice :)
Damy radę! Życie zaczyna się po trzydziestce :)
Będziemy sexowne i zgrabne trzydziestki !

DZIĘKI I RÓWNIEŻ GRATULUJĘ PARKI!
Ja Katowice :)
Damy radę! Życie zaczyna się po trzydziestce :)
Będziemy sexowne i zgrabne trzydziestki !

LOREE- dziekuje :)
Katowice...hmmm,mialam chlopaka z Katowic :) wiesz,taka wakacyjna milość:)))))oj-to byly czasy..

teraz tez jest si,ale jak sobie przypominam siebie jako podlotka to :)))))

pewnie,ze bedziemy sexowne 30-ki,po 30 budzi sie demon sexu :):):))))

co do Coli to naprawde-polecam tą z Biedronki:)

Szczerze powiedziawszy to mam wśród koleżanek dużo młodych matek i kilka starających się o potomstwo, ale żadnej na diecie dunkana;) Za to ostatnio czytałam na blogu pewnej kliniki artykuł o odżywianiu kobiety starającej się, kobiety w ciąży i w okresie laktacji. Zobaczcie czy się pokrywa;):
Jak się odżywiać przed ciążą, w trakcie ciąży i po rozwiązaniu? | VIMED

mam wrażenie że się dzisiaj powtarzam :dry:

według mnie Dukan to najlepszy sposób na przygotowanie się do ciąży, sposobu żywienia w samej ciąży i karmienia, a potem do stracenia zbędnych kilogramów po ciąży :-D może najpierw poczytaj o diecie Dukana, jakie są wskaźniki tego sposobu żywienia :tak: wtedy będziesz wiedzieć, że dieta polega na wyeliminowaniu cukru, mąki, ziemniaków i wielu ciężkostrawnych potraw, dań i produktów. je się zdrowo i smacznie, bez nadmiaru soli, bez cukru, bez tłuszczu- czy to nie jest dobry sposób na zadbanie o swoje ciało? zdrowe jedzenie, do tego ćwiczenia. nie ma nic złego w tym, że się dba o siebie :-D a Dukan również przewiduje sposób żywienia dla kobiet w ciąży i karmiących.

nie wiem skąd się biorą posty osób, którym się nie podoba łączenie diety i starania się o dziecko? kochane- poczytajcie o dietce, o zasadach, produktach i wyznacznikach diety, zanim zaczniecie ją negować dla starających się :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak szczerze to mam wątpliwości jeśli chodzi o karmienie piersią na diecie. Głównie dlatego,że karmiąc dziecko należy uważać na nabiał.
Ale przyznaję się bez bicia,ze nie czytałam nic na temat diety w ciąży i w okresie karmienia.

reklama
Próbowałam coś wyczytac w necie, ale mam synka na kolanach i próbuje mi ukraść laptopa :)
To jak jest z dieta jak się karmi piersią? Zainteresował mnie ten temat, choc już nie karmię.

Do góry