mama05
prrrryy szaaaalona :))
BUNIA- no i super i gadaj-my baby lubimy gadac )))
ja pije kawke z mlekiem i dosypalam sobie troche cynanmonu-ja lubić cynamom)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BUNIA- no i super i gadaj-my baby lubimy gadac )))
Witam Kochane!!!!
Ja musze sie wziąć w garść i ostro zabiałkować, bo po weekendzie u rodziny...cóż trzeba przystopować, a do tego za 2 dni termin @, więc woda się zatrzymała....ehh....
MONISIA- czesc,ja mam nadzieje,ze @ do Ciebie nie przylezie
mowisz ,ze pojadlas u rodzinki ) ja ostatnio troche szampana i prince polo wciągnelam i waga mi stoi juz 4 dzień.....ale nie poddam sie
Gniewać się ? No coś Ty! Pisz ile wlezie. Przyznam Ci się ,że ja uwielbiam remonty, więc chętnie poczytamrany, ja wam tu relację z remontu i bajzlowania robię, a to wątek o dietce mam nadzieję że się nie gniewacie, że was zarzucam takimi informacjami ;-)
Dzieki Kochane;-)
Ja własnie wcinam łososia i popijam cola zero;-) Jem z nerwów...ale dukanowskie jedzonko oczywiscie
ja wypilabym cole,ale taka z Biedronki 0% rozne ostatnio probowalam-Auchan,tesco,lidl odpada-niesmaczne...
Dziś już chyba nie będę pić kawy, ale jutro cynamonową koniecznie sobie zrobię!O! świetny pomysł z tym cynamonem! kawa jest jakaś paskudna to sobie smak polepszę następną już sobie "doprawię" ;-)
BAFINKA- no masz racje-teraz juz taka pogoda zagości i musimy dac rade...
LOREE- no ,kochana to my w jednym wieku -toś mnie zmobilizowala,zeby jednak 5 z przodu byla na wadzie
gratuluje 2 dzieciaczków-i parka tak jak u mnie )ja Poznań a Ty ??
ja dzis na obiadek ryba w sosie jogurtowo-porowym
DZIĘKI I RÓWNIEŻ GRATULUJĘ PARKI!
Ja Katowice
Damy radę! Życie zaczyna się po trzydziestce
Będziemy sexowne i zgrabne trzydziestki !
Szczerze powiedziawszy to mam wśród koleżanek dużo młodych matek i kilka starających się o potomstwo, ale żadnej na diecie dunkana Za to ostatnio czytałam na blogu pewnej kliniki artykuł o odżywianiu kobiety starającej się, kobiety w ciąży i w okresie laktacji. Zobaczcie czy się pokrywa:
Jak się odżywiać przed ciążą, w trakcie ciąży i po rozwiązaniu? | VIMED