reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
No to pięknie
Olga rozwinie dietę
A moje dziecko zjadło dzisiaj cały słoiczek dyni z ziemniaczkami. ale była zadowolona że tak dużo:-):-):-):-) hmmm teraz czekam na reakcję czy aby nie za dużo
Olga rozwinie dietę
A moje dziecko zjadło dzisiaj cały słoiczek dyni z ziemniaczkami. ale była zadowolona że tak dużo:-):-):-):-) hmmm teraz czekam na reakcję czy aby nie za dużo
A moje wczoraj caly sloiczek zupki marchewkowej z ryzem,a dzisiaj caly marchewki z ziemniakami i jeszcze jeczal ze za malo.Chcialam go oszukac dajac mleko,ale to nie to samo i buczal dalej.Chyba wiecej niz caly sloiczek to juz nie powinnam dawac na raz
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
he he nasze małe żarłoczki:-):-):-):-):-)
dobrze Maciuś daje:-)
dobrze Maciuś daje:-)
ano daje dajetaki sloiczek to zdaje sie dla niego lekka przekaska na pobudzenie wilczego apetytu
W sumie to sie nie dziwie ,ze sie tym nie najada skoro potrafi na noc zjesc cala butle mleka zageszczonego i to dosyc sporo kleikiem.Powiekszylam dziurke w smoczku,nic sie nie zatyka,a wiec jedzonko jest dosyc geste, a znika w 5 min.To co dla niego taki sloiczek 125 g
W sumie to sie nie dziwie ,ze sie tym nie najada skoro potrafi na noc zjesc cala butle mleka zageszczonego i to dosyc sporo kleikiem.Powiekszylam dziurke w smoczku,nic sie nie zatyka,a wiec jedzonko jest dosyc geste, a znika w 5 min.To co dla niego taki sloiczek 125 g
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
My dzisiaj zjedliśmy maminą zupkę warzywną , dostał ponad 3/4 słoiczka i był za mało ale stwierdziłam że przecież całego słoiczka tak nie można . Ponadto zrobiłam małemu marchewkę z porem i groszkiem i jutro będziemy próbować.
Jeszcze dzisiaj przed nami kleik na dobranoc :-)
mamabartka my też mamy tą butelkę z łyżeczką LOVI , ale jako że Adaś już się nieco nauczył jeść z łyżki to daje już z normalnej. Ta butelka jest genialna do nauki jedzenia.
Jeszcze dzisiaj przed nami kleik na dobranoc :-)
mamabartka my też mamy tą butelkę z łyżeczką LOVI , ale jako że Adaś już się nieco nauczył jeść z łyżki to daje już z normalnej. Ta butelka jest genialna do nauki jedzenia.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Dziewczyny powiedzcie jaka firma produkuje kaszki BEZ CUKRU Używałam dotąd kleiku , ale jakiś czas temu kupiłam kaszkę na zapas ale oczywiście wtedy nie zerknęłam na skład. Mam kaszkę BOBOVITY mleczno-ryżową i w składzie tej kaszki jest cukier. Może wiecie w jakiej kaszce cukru nie ma Jeśli cukier jest we wszystkich to będę musiała kupić znowu kleik
pabla27
Fanka BB :)
U nas mała dzis pięknie zjadła pół startego jabłuszka:-) a potem jeszcze butle mleka ogólnie treningi łyżeczka coraz lepsze rezultaty dają i to mnie cieszy. Pozatym zakupiłam dzis butelkę z Canpolu i smoczki do niej - do kszki i trójprzepłyowy. Dałam jej właśnie mleko zagęszczone 2 łyżkami kleiku kukurydzianego i wypiła 130 ml w 5 min jestem w szoku bo jak dawałam jej z butelki i smoczka 3 ale TT to ciagnęła z pół godziny i wypijała moze z 60 ml. Te butelki TT są dobre ale do mleka, jak juz chce zagęścic kaszką lub kleikiem to jest tragedia, smoczek 3 nawet z 1 łyzką kleiku słabo przepuszcza a do kaszki jest wielka dziura i leci jak z kranu. Więc do zagęszczonych pokarmów będziemy używać Canpola zdecydowanie.
reklama
Pabla to super ze Lenka przyjęła jabłuszkono i dobrze wiedzieć o tych butelkach, nie bede kupowała smoczka do TT tylko zmienie butelke jak bedzie potrzeba
liwus ja sie nie orientuje ale jak etraz małemu kupowałam słoiczki (na zapas) to w niektórych był cukier a w niektórych nie (produkty z Hippa)
liwus ja sie nie orientuje ale jak etraz małemu kupowałam słoiczki (na zapas) to w niektórych był cukier a w niektórych nie (produkty z Hippa)
Podziel się: