reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta mamy karmiącej

dziewuszki, a jak poznajecie, że dziecku coś zaszkodziło z tegi co zjadłyście? jakieś krostki się poajwiają? czy kupki inne? bo ja nie wiem na co uwagę zwracać...

Szymkowi na brodzie kilka krostek wyskoczyło, ale myślę, że to od ulewania - ciągle tą brodę w mleku ma umoczoną...

ps. dziś zgrzeszyłam i zjadłam pieguska z kawałkami czekolady... jednego więc mam nadzieję, że będzie ok

reklama
Ja dołączyłam do swojego jadłospisu: pomidora, ogórka, arbuza ( z tego się najbardziej cieszę) i pizze domowej roboty

No właśnie dziewczyny jak to jest z drożdżami? Chciałabym sobie zrobić pizze z serem i szynką... Ale nie wiem co z ciastem? No i czym posmarować spód pizzy skoro ketchup i inne sosy odpadają?!

Agatka ja posmarowałąm pizze domowym sosem pomidorowym i nic się nie działo...ja już tak powoli do keczupu wracam

a drożdże napewno nie zaszkodzą...chleb też na drożdżach robiony więc nie masz sie co martwić

Ja też ser żółty jem, oczywiście bez szaleństw, zaczynałam od jednego plasterka na kanapce :) Pomidory jem od początku, nawet w szpitalu dawali. Ogórka też jadłam.

Agatka, może koncentratem pomidorowym? A w chlebie też chyba są drożdże więc nie powinny szkodzić.

Więc w weekend robimy z Mężem pizze a co! ;-)

dziś mam zupkę jarzynową... a jutro chciałam pierogi- na pewno z marchewką i szpinakiem...
Macie jeszcze jakieś propozycje??!

Przypominam, że jestem trochę "świeższą" Mamą... więc dopiero zaczynam wprowadzać "urozmaicienia" :-)

blusia je też od początu jadłam pomidory i ogórki i ok,ale np po sałacie miała rzadką kupkę ,taką wodnistą, a teraz ma gęstą i żółtą.dzisiaj też zjdałam pierwszy plasterek sera żółtego.
a co z kiełbaską z grilla?

reklama
Do góry