Saraa
Fanka BB :)
No dokladnie bo my pijemy mleko od krowy.Saraa żartujesz? Nie wolno pić mleka???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokladnie bo my pijemy mleko od krowy.Saraa żartujesz? Nie wolno pić mleka???
Malgos i pij jeśli lubisz,a małemu nic nie jest. Mnie położna powiedziała,żeby mleko( 1szklankę) albo 1 jogurt bądź serek pić/jeść co 3 dzień, bo mleko może wywoływać alergię, a ja jestem alergikiem , więc większe prawdopodobieństwo,że przejdzie na dzieci. Jeśli się nic nie dzieje, to można co 2 dni, a później codziennie, ale dalej jedną szklankę. A ja jej powiedziałam,że musiałabym się zagłodzić,bo ja tylko mlekiem , serkami i jogurtami żyję,bo uwielbiam,a szynka i wędliny to sporadycznie. I tak właśnie jadłam też przy chłopakach i było w porządku. Małej teraz też nic nie jest.Kurde a ja mleko pije codziennie...
Kurde a ja mleko pije codziennie...
ja zjadam malutki jogurt ale chyba przestane bo moja coś popłakuje nie wiem po czym....a ja ciągle głodna chodzę....matko jak i się chce jeść..mogę non stop coś mieć w ustach..cały czas