a my dziś dostaliśmy prezent od hippa- jabłuszko w słoiczkunic tylko podawać małemu
asiunia- też myślę że warto z kleikiem spróbować
właśnie my też dostaliśmy tą paczuszkę od Hippa i pierwsze jabłuszko było uwiecznione filmikiem, ( na FB go wstawiłam) Wikunie zajada ze smakiem. Dziś jak jadła i myślałam że już nie chce ściągnęłam jej śliniaczek i prawie odchodzę z jedzonkiem a ta w taki spazmatyczny ryk, że mi się dziecka aż szkoda zrobiło. A ona po prostu chciała jeszcze :-) wystarczyły 3 dodatkowe łyżeczki i było ok, sama odwróciła główkę że już nie chce. Jabłuszko jemy codziennie, natura pięknie działa gazy idą że hej a i kupki mmmmmm
Asiunia kleik zaczełam podawać Wikuli na 2 tyg przed skończeniem 3 miesięcy, powód zbyt częste ulewanie i nie przespane noce bo dziecko sie nie najadało. Jak bylam u pediatry to jej mowie że zaczęłam podawać, a ona do mnie że mogła sie pani wstrzymać. Mówię jej że widzę że córka się nie najada, to ta ok niech pani podaje. Czyli opinia- rada lekarki baaaaaardzo pomocna. A ja wiem że dziecku krzywdy nie zrobiłam i już. Ciocia Justi nam poradziła i jest baaaaaaaaardzo ok. Mamy butle Avent i smoczek trój przepływowy