reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta małych kwiatuszków- wprowadzamy pokarmy stale:)

ja będę przygotowywać sama, uważam, że to zdrowsze :)
jak masz warzywa z ogrodka to i owszem, a jezeli nie to sama przeciez nie jestes wstanie poznac zrodlo kupowanych warzyw, czy byly psikane i "dokarmiane" :-)

moj starszak wychowal sie na sloiczkach i teraz tez tak bedziemy leciec. chociaz teraz mam zamiar tez cos sama gotowac (wtedy wogole nie milam pomyslu co i jak) w wiekszej ilosci i pozamrazac :-)

reklama
mitaginko Ciebie również i inne dziewczyny. Niedowiary, że już mamy te swoje skarby:) Sliczna jest Twoja córeczka, taka drobniutka, moja wielka i polasy wiszące, druga broda itp, ale kochana:)

a my dzis zjedlismy pierwsze pare lyzeczek kleiku ryzowego :-) otwieral ladnie buzke tylko jeszcze plucie z polykaniem sie mylilo, ale raczej smakowalo kawalerowi :-)

Aligator a ja uwielbiam takie tuścioszki malutkie :-D moj starszak byl raczej drobny i brakowalo mi go tu i owdzie ;-) a teraz jak widze moje słodkie baleronki, kielbaski kochane i ta druga brode ktora jest znacznie wieksza od pierwszej :-D to sie rozplywam w milosci i pocalunkach do niego :-D hihi

Asiunia niedaleko mnie jest sklep ze zdrową żywnością i mają tam warzywa, owoce i mięso z pewnego źródła, a poza tym tak jak piszesz mozna ugotować sobie więcej i zamrozić i wychodzi znacznie taniej niż słoiczki, jak polecimy do Dublina to się zorientuję co i jak tam wygląda i wtedy zobaczymy ale tutaj na pewno będę gotować sama :)

herbatita- a jak mogę znaleźć ten filmik na FB? czy na zamkniętym coś jest bo już tam nie zaglądałam wieki
jest nasze formu ciotki z bb, zamknięte forum, któraś z nas musialabby Cie dodac do niego i wtedy w starszych postach to znajdziesz

edit daj namiary na priv i po zobaczysz;-)

Ostatnia edycja:
reklama
nati- rozkaz moderatora wykonany, Nadinka już wisi na fotkach :). Asiunia też lubie całować te papuśne poliki, aż mała krzyczy:). A tak w temacie czy ktoś daje wodę do picia???

Do góry