Ja daję wodę, właściwie próbuję. Najlepiej smakuje oczywiście herbatka z Hippa, ale jak wypije 100 ml herbatki to potem już wodę daję. Wody wypija mniej. Czasem jak kupki nie ma dłużej to daję wodę, kilka łyczków i kupa idzie po kilku minutach
reklama
Aligator
Fanka BB :)
O już mi lepiej myślałam, że to ja tylko. Cucumber, a te herbatki z hippa są słodzone? Bo jakby nie to też kupię niech się mała cieszy
niestety słodzone, mała też uwielbia,ale widziałam u koleżanki jakieś hipp bio i była bez cukruO już mi lepiej myślałam, że to ja tylko. Cucumber, a te herbatki z hippa są słodzone? Bo jakby nie to też kupię niech się mała cieszy
Mercedesss
Filipek za kilka dni skończy 4 miesiące.
Mogę już podawac herbatki i wodę? W jakich ilosciach i z jakich firm polecacie i o jakim smaku :-)
Mogę już podawac herbatki i wodę? W jakich ilosciach i z jakich firm polecacie i o jakim smaku :-)
Filipek za kilka dni skończy 4 miesiące.
z Hippa są po 1 miesiącu: uspokajająca i na trawienie, mam obie, ale Tysia nie chce ich pić
Mercedesss
A jak często podajecie te herbatki? Codziennie?
alexandra_73
oli na herbatki robi beeeeeeeeeeeeeee
reklama
Aligator
eywa dzięki to chyba się skuszę na tą bio, chociaż ta uspakajająca mitaginki też brzmi kusząco
Podziel się: