reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

czesc dziewczyny,
ja dzis 4dzien, co do uczucia glodu niby lepiej - ale moj dom juz lsni, za bardzo juz nie mam co sprzatac
To moj sposob by nie myslec o jedzeniu.
Chyba czas kwiatkami sie zajac ;)
Dzisiaj wielka proba dla mnie zakupy w markecie brr pojde po obiadzie dopiero, by byc najedzona

reklama
helllo
no to i ja zaczelam od dzis :)
przed wysjciem do pracy godz 7 kawa z cukrem i teraz czekam do 11-12 zeby zjesc salateczke z jajka pomidorka i szpinaku :) sialala ciekawe czy wytrzymam bo jeszcze mi tu kolezanka ciosato do pracy przyniosla bo ma uurodzinki ale jestem twarda i nawet na nie nie spogladam ;]

przyszlirodzice ,koleżanko ty weź się na koleżankę popatrz , bo pomyśli, że się na nią gniewasz.:-D:-D:-D:-p

Inke jak po zakupach? Silna wola zachowana?:-)

grudnióweczka nie jesz nic do 15, hmm... no jakbym siebie widziała. :cool2:A potem dopadam się do lodówki i do 22 szamię.:-D:tak:;-)

brown.kate zaczęłaś?:confused:

Trzymam kciuki dziewczyny, piszcie jak wam idzie.:tak:

Justa - hih na koelzanak to sie patrze tylko nie spogladam na to ciasto bo one sie na mnie patrzy takim blagalnymi oczkami;p;p

jak na razie to nawet nie jestem glodna popijam sbie zielona herbatke bez cukru :)

Ostatnia edycja:
Czesc ja dzisiaj 6 dzien :)
Trzymam sie i powiem Wam, ze teraz to o niebo lepiej
Wczesniej o tej godz bym lunch przygotowywala, a tu dzisiaj nie jestem jeszcze glodna...
Justa_82 na zakupach dzielna bylam, tylko zapomnialam rozpiescic meza ;) no i troche sie boczyl ze lakoci nie ma, ale ja za to mam wszystko co potrzebne do 9dnia diety
przyszlirodzice fajnie ze dolaczylas, a na ciasto nie patrz
jestem pelna podziwu, ja bym nie wytrzymala o ktorej obiadek bedziesz jesc?Bo widze ze przyjelas 7-11-i? no ja o 7 bym nie mogla bo zazwyczaj wstaje o tej godz i siegam po wode ;)
jJa mam system 9,13,17 kryzys o 20tej ale wtedy wchodze na stepper i wypijam pol litra wody
i jak maz je to wychodze z dzieckiem do innego pokoju
Pozdr i mam nadzieje ze ciasto kolezanki juz inni pozarli hehehhe

Czesc ja dzisiaj 6 dzien :)

Ja mam system 9,13,17 kryzys o 20tej ale wtedy wchodze na stepper i wypijam pol litra wody

Super, że udało ci się już tyle wytrzymać.:tak:
Harmonogram dnia co do posiłków ułożony the best. :tak:Też o tych godzinach jadłam i było git.:tak:
Życzę dużo silnej woli na jutro.:tak::-);-)

przyszlirodzice jak dziś i jutro przetrwasz dalej będzie o wiele lżej.:tak::-)

na ciasto nie patrze :p a ta salatka byla okropna jutro ja chyba sobie posole i popieprze bo do polowy jeszcze bylo ok a potem mi roslo i nie moglam tego przelknac ale dzielnei zjadlam calosc ;] musze wytrwac;]

a obiadek to chyba jakos na 17 sobie zrobie ;]

Ja daję sobie spokój.. Nie cierpię kawy. Poza tym - nie nadaję się do diet krótkotrwałych, muszę zapanować nad tym co jem zawsze a nie przez kilka tygodni.. :dry: Kurczaki... Mam kilka postanowień i zamiar, żeby się ich trzymać. A Wy trzymajcie kciouki, tak jak ja trzymam za Was! :tak:;-)

reklama
helo
to dzis dzien 2 :)
kupilam sobie wczoraj urzadzenie do robienia brzuszkow :p i nie wiem czy mi sie waga zapsula ale wchodzilam na nia dzis chyba z 10 razy w roznych miejscach i pokazuje 2 kilo mniej :confused::confused::confused: nie to nie mozliwe pewnie sie zepsula bojak tak po 1 dniu, albo mi sie zoladek oczyscil;p;p

Ostatnia edycja:
Do góry