reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

Sewa czy i ty masz takie bolesne @ jak ja? :dry:Boszsz, coś czuje , że dziś nie do życia będę:dry::-(.

Nawet nie wiedziałam, że marchewka może mieć w sobie tyle pysznego soku.:-p

A tej rybki to ile ?:confused:Płat , całośc , czy jakis zubelek?:sorry2:

reklama
Sewa czy i ty masz takie bolesne @ jak ja? :dry:Boszsz, coś czuje , że dziś nie do życia będę:dry::-(.

Nawet nie wiedziałam, że marchewka może mieć w sobie tyle pysznego soku.:-p

A tej rybki to ile ?:confused:Płat , całośc , czy jakis zubelek?:sorry2:
pisze duża:-D wiec moze nawet calosc:-D zależy jak dużej- bo wiadomo bez przesady:-D jak pójdę do sklepu to pooglądam co tam mają ciekawgo- kupie albo dorsza albo pstrąga- bo to niby chude:confused: chyba ze macie jakis inny pomysł?

nooo justa to jest dobre- ze w tej diecie dopiero sie docenia smaki:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry! Ja zamiast marchewki wypiłam kawę :baffled::sorry2::zawstydzona/y: no ale co ja pocznę jak bez kawy nie daję rady :no: uzależniona jestem od tego napoju ;-):baffled:

Ja nie wiem jaką rybę zjem, bo jakaś leży w zamrażalce, to ją wyciągnę :tak:

Sewa czy i ty masz takie bolesne @ jak ja? :dry:
No właśnie nie :baffled: a teraz boli mnie brzuch i czuję się dziwnie :baffled: nie wiem o co chodzi :baffled:

Dziś mam męża w domku, więc nie wiem czy uda mi sie zajrzeć. Miłego dziona życzę!

ja w zamrazalce mialam tylko pange i mintaja- a to zamrożone i romrożone do pieczenia sie nie nadaje:no:

kupiłam płat pstrąga.... booooooe ile to kostuje!!! 30 zł za kg!!!! kupiłam mały kawałeczek i zapłacilam 5zł!!! masakra jakas.....

zrobiłam go, nasmarowałam troszke olejem, cytryna i solą, właczylam piekarnik i czekam az sie nagrzeje:tak::tak::tak:

mniaaaam to bedzie pyszne:tak::tak::tak:

No właśnie nie :baffled: a teraz boli mnie brzuch i czuję się dziwnie :baffled: nie wiem o co chodzi :baffled:!
Mnie o to samo co tobie :tak:;-):-D

...zrobiłam go, nasmarowałam troszke olejem, cytryna i solą, właczylam piekarnik i czekam az sie nagrzeje:tak::tak::tak:

no nie mówiłam, że frykasy jemy :-D:-D:-D
Ja mirunę znalazłam w zamrażalce.:happy2:A co tam. Nie znam się na rybach.:sorry2:. Nie bedę pazerna i płata odmrożę niedużego.;-):tak:

A ślinotok mam dziś bardzo duży.:zawstydzona/y:Te kotlety mielone, które smażyłam przed chwilką wyglądały tak smakowicie...:zawstydzona/y:Miałam chęć poddać się.:sorry2:

Mnie o to samo co tobie :tak:;-):-D

no nie mówiłam, że frykasy jemy :-D:-D:-D
Ja mirunę znalazłam w zamrażalce.:happy2:A co tam. Nie znam się na rybach.:sorry2:. Nie bedę pazerna i płata odmrożę niedużego.;-):tak:

A ślinotok mam dziś bardzo duży.:zawstydzona/y:Te kotlety mielone, które smażyłam przed chwilką wyglądały tak smakowicie...:zawstydzona/y:Miałam chęć poddać się.:sorry2:
hehe na szczescie u mnie M sam sobie i Patrykowi robi:-)

a ryybka byla.........przeeeeeeeepyszna:tak: a na kolacyjke befsztyk:-)

ja Wam powiem że coraz bardziej mnie wszystko korci....:zawstydzona/y:

dzisiaj poszłam do koleżank do pracy- pracuje w restaura cji i jak zobaczyłam jakie pyszne słodkości ona nosiła klientommmmmmmmmmmmm:dry:

a potm poszlysmy na wode do baru i tam był tort :baffled:

kur.. kur... kur.. jeszcze 8 dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

a mobilizacja mi spadła bo juz 3 kg mi tylko zostały

boje sie i tak żeschudne do dobrej wagi przed koncem diety i bede musiala przerwac, a wtedy nie jest tak skuteczna:sorry2:

a nie che byc ptem chuda jak patyk-same kości:sorry2:

zobaczymy- mam nadzieje ze wytrzymam do konca:tak:

medeuska przy ostatniej diecie poległam przy 8 dniu, właśnie ze względu na pokusę.:tak:Teraz tez owszem jest i to duża, ale staram sie gotując dla dzieci i męża mysleć o czymś innym.:tak:Bardziej zależy mi by schudnąć , niż wtedy.:tak:
Wczoraj kupując zestaw Hppy Mell dla robaczków ( choć bulwersowali się , bo miała byc pizza- od taka inna kolacja raz na jakiś czas, ) stojąc przy ladzie mało co jęzor nie wylazł mi na wierzch.:tak: Usta mi wyschły jakbym na saharze była.:tak:

Ogladając tv to samo... gdy ktoś coś je , przełykam śline razem z nim.:-D

Moim skromnym zdaniem nie była wcale potrzebna ci ta dietka.:sorry2:Zwalczyłabyś to niejedzeniem kolacji i było by git.:tak:

beata a co u ciebie?

justa nie jadłam słpdyczy , oststnio posiłek o 18 ale i tak nie schudłam:no:
ale jeszcze 3 kg mi zostały do zrzucenia więc pewnie do konca diety tak akurat- mam nadzieję że dam rade:tak:

reklama
Bo mnie to się wydaje , ze latem o wiele łatwiej schudnąć niż zimą. Latem człowiek całe dnie na dworze, przez co nawet o jedzeniu zapomina. A zimą to jaki ja mam ruch? Wyjść do komórki po węgiel?:-p
Cholercia , chyba doła łapię.:baffled:
No bo ten mój brzuch nadal jest taki nadęty.:wściekła/y::dry:

Jutro kurczak. Chyba najodpowiedniejsza będzie pierś, tylko ile?:confused:. Ma któraś z was pomysł jak ją przyrządzić?:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry