reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

medeuska po 2 dniach diety masz 4 cm. mniej w brzuchu :szok::szok::szok::szok::szok: aż wierzyć mi się nie chce:sorry2:

Ps. Teraz tak spojrzałam, że Ty jesteś bardzo młoda, to i odchudzanie idzie Ci szybciej. W moim wieku, to przemiana materii już nie taka jak powinna i więcej muszę się namęczyć, żeby coś zrzucić :-(

Właśnie zjadłam szpinak i pomidora :baffled: bleee nie lubię takiego zestawu :no:

reklama
hay dziewczyny...

Oj jaka glodna dzisiaj jestem:tak:,wczoraj z rana nic a nic a dzisiaj niemoge sie kawusi i chlebka doczekac.
Przez ta @ jestem strasznie slaba i witaminki zaczelam brac,mialam sie nie wazyc bo to dopiero poczatek 3 dnia,no i tak nie nastawiam sie ze przy mojej wadze schudne wiecej niz 4,kg,ale juz 1,kg. jest,na razie to chyba woda schodzi...ale slyszalam ze przy @troche ciezej z tym odchudzaniem:szok:

Tez nie moge sie doczekac jutra ja tez uwielbiam owoce i serek...brrrrnienawidze miesa zawsze jadlam sladowe ilosci.
No trzymajcie sie:-D:-D:-DWpadne do Was pozniej:-)

medeuska po 2 dniach diety masz 4 cm. mniej w brzuchu :szok::szok::szok::szok::szok: aż wierzyć mi się nie chce:sorry2:

Ps. Teraz tak spojrzałam, że Ty jesteś bardzo młoda, to i odchudzanie idzie Ci szybciej. W moim wieku, to przemiana materii już nie taka jak powinna i więcej muszę się namęczyć, żeby coś zrzucić :-(

Właśnie zjadłam szpinak i pomidora :baffled: bleee nie lubię takiego zestawu :no:
no może, poza tymod razu po ciąży też pewnie łatwiej:tak::tak:

tez ni lubie szpinaku i pomidora:baffled::baffled: szpina tylko mocno przyprawiony z mięchem i ziemniakami:tak::tak:

no może, poza tymod razu po ciąży też pewnie łatwiej:tak::tak:

Może i tak :tak: Ja jak była w ciąży, to przytyłam strasznie dużo :sorry2: w ciągu czterech miesięcy zrzuciłam wszystko i jeszcze dodatkowo 5 kg :tak: a 2 lata po porodzie zaczęłam tyć..... związne to było z hormonami, z tabletkami na alergię ze sterydami :-(

I jakoś tak ta waga nie chce mi się unormować :-(

Za jakiś czas będę jadła jajka z sałatą..... lubię :tak:

beata trzymaj się :-)

Fakt faktem , że medeuska ( nie obgaduje cię;-)) nie należy do otyłych osób.:no: Jak dla mnie jest sucharkiem . :-D Sewa rówieśniczko nie postarzaj nas.:-D

mialam sie nie wazyc bo to dopiero poczatek 3 dnia,no i tak nie nastawiam sie ze przy mojej wadze schudne wiecej niz 4,kg,ale juz 1,kg. jest,na razie to chyba woda schodzi..
:-)

i ja weszłam :tak:. Coś jakby w dół spadło.:tak:;-)

Schabki zaczynają powoli znikać, boczek też....ale martwię się odstającym jeszcze bębenkiem. Muszę coś z tym zrobić. :wściekła/y:Chyba brzuszki od jutra zacznę robić.:tak:

no może, poza tym od razu po ciąży też pewnie łatwiej:tak::tak:
Oj tak:tak:, z tym sie w zupełności zgodzę.:tak: Jakoś po ciąży łatwiej mi było zrzucić zbędne kg. niż teraz.:dry: Wtedy na kopenhadzkiej w ciągu 8 dni uszło ze mnie 6 kg.:tak:

reklama
ugotowałam jajeczka- czekam aż ostygną - zrobie sobie sałatkę z szynką i jajkiem:tak::tak::tak:

pokłóciłams iędzisiaj z M- poszedł do sklepu i kupiłsobie pączki na złośc mi:baffled: takie z lukrem i jeszcze czekoladą polane od góry:sorry2::dry:
ale powiem Wam, ze aż tak bardzo mnie to nie korci:no: bo sobie postanowiłam że wytrwam:tak:

a co do mojej wagi justa:-p to przed świętami po ćwiczeniach i diecie-jedzenia po 18 i bez słoduyczy mialam 56- po świętach:sorry2: nie iwem:baffled: pewnie z 58 minimum- a do 50 bym chciała dojść...

ale bardzieh zalezy mi zeby miec w talii 62 najwięcej
a w biodrach 90:tak:
no i udo tak fajnie by bylo jakby bylo 45 maks- moze byc mniej:-D

Do góry