reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

Oj jak dostałas @ to pewnie bedzie ci trudniej.... ale dasz radę :tak:

Wlasnie w czasie@ zawsze mam mdlosci w pierwszych dniach wiec tym lepiej bo nie mam ochoty na jedzenie:-D a licze ze pozniej bedzie lepiej...u mnie kolo 10 a ja wciskam w siebie kawke dopiero cos ciezko mi dzisiaj wchodzi...zaraz pojde z moimi szkrabami pobiegac po sniegu...i chyba tyle cwiczen na dzisiaj,,,a pasowalo by mi cos z brzuszkiem zrobic bo nawet po schudnieciu nie bedzie za dobrze wygladal bez cwiczen:baffled::baffled:

reklama
ja juz jestem glodna ale jescze troche poczekam, bo jak teraz zjem to nei iwem jak jutro do lunchu wytrzymam:-D

No kuliżanki prawie że drugi dzień za nami.:tak:

Miejmy nadzieję , że teraz już z górki będzie.:tak:;-)

sewa w takim razie powodzenia życzę.:tak: i jak najwięcej siły.:tak:

beata @ współczuję. :sorry2:

Zaraz zerknę co my tam na jutro w menu mamy.:-)
Boszsz jakie śniadanie- kawka i grzanka.:-DHmm...Grzanka :dry:, czy jak zastąpię ją razowym pieczywem "waza" , tą sztachetką :dry:to będzie sie liczyło?:sorry2:.
A na obiad połączę wszystko razem i wyjdzie pycha sałatka.:tak::-D

A ja dopero do lanczu sie zabieram,godzine przed wyjsciem zadzwonila mi agentka ze przyprowadzi kogos obejrzyc nasze mieszkanko (sprzedajemy) no i mialam godzine na doprowadzenie wszystkiego na blysk,,,do tego godzinny spacer po parku...padam z nog:szok:,nawet sily jesc nie mam ale musze bo slaba jestem no ale pozniej zjem lancz to dluzej wytrzymam do obiadku...a Wy juz spac niedlugo idziecie,,,ale4 Wam dobrze:no:

Witam się z rana kawusią i deseczką :-)

Wieczorkiem jak oglądam M jak Miłość, kiszki marsza grają.:tak: Dopiero teraz, jak człowiek nie je zauważa takie szczegóły, że tam wszyscy non -stop coś jedzą.:baffled: I to nie byle co :szok:- od pączków, po przepyszne szarlotki....:cool2:Dobrze , że dziś doktor House.:tak:;-):-D

sewa a co takiego szczególnego jest w 4 dniu? Masz jakiś sprawdzony na coś przepis?

beata ty się nie łam , że my wszystkie o kilka godzin do przodu, a ciesz się tym, ze masz na kim bazować.:tak::-) . Znowu jak ty śpisz, to my czuwamy. :tak::-)Służymy radą, jak i pomocą.:tak:. Życzę udanej sprzedaży.:tak:

medeuska i jak tam u ciebie?

Czy któraś już się ważyła? :sorry2:

witam, ja juz grzanke zjadłam..zjadlabym jeszcze jedną:zawstydzona/y:takie to pyyyyyyysznepól kawki mi jesczze zostało do popijania....:tak:jak się trzymacie?

sewa
a co ta w nim lubisz?:-)

Ja ok. Na spokojnie daję radę :tak: a wczoraj wieczorem jak pomyślałam o jedzeniu, to doszłam do wniosku, że ja wcale nie jestem głodna tylko tak bym coś z przyzwyczajenia pojadła :baffled: więc nie jest źle....

medeuska ja lubię sałatkę owocową i serek :tak:

justa na wagę wejdę dopiero po zakończeniu dietki :tak:

beata a Ty jak się trzymasz?

Piję kawkę i zajadam suchy chlebek :baffled::-p zaraz pędzimy na sanki, bo w nocy napadało tyle śniegu, że Jędrek od okna odejść nie może, taki zadowolony :tak:

Pojawię się potem!

reklama
jak myślicie można sobei robić zwykły twaróg z mala ilościa mleka i sczypiorkiem? bo wiejskiego nie przełknę:baffled::baffled::baffled::baffled:

a nie pamiętam co jadłam kilka lat temu:sorry2::sorry2:

justa ja ni emam wagi i nawet nie iwem ile dokladnie wazylam przed- zrewszta waga mnie nie interesuje tylko wymiary:tak:

i tak wczoraj wieczorem:
talia mniej 2cm
biodra mniej 2cm
udo mniej 1,5 cm
brzuch na wysokości pępka mniej 2cm
dolna czesc brzucha(najszersza) mniej o 4 cm:tak:
wiec jest super- ale do wymarzonego ideału brakuje w talii 10 cm w udzie jeszcze tak z 5 cm minimum a biodra tam moga byc jakie są ;-)

a c do jedzenia- to M wczoraj włączył jeszcze na koniec dnia program Galileo-bo zawsze to ogląda- a akurat jak na złośc było o produkcji czekoladek........:eek:
no i w klanie na wspolnej dobre rzeczy jedli:-)

Ostatnia edycja:
Do góry