reklama
medeuska
październikowa mama'09
justa zazdroszczę, bo mnie przebudził głód a chwile później głodny Maks i zrobiło mi sie niedobrze z głodu jak wstałam
ale... wyszorowałam zęby język i wszystko wbudzi- wypłukałam płynem do płukania ust i dałam rade- teraz piję kawkę
nie wiem jak wytrzymam do 12
ale musze:-):-)
posiedze troche na kompie i jak w koncu Maks mi zaśnie to wezme sie za sprzątanie to nie bede myśleć o jedzeniu
ale... wyszorowałam zęby język i wszystko wbudzi- wypłukałam płynem do płukania ust i dałam rade- teraz piję kawkę
nie wiem jak wytrzymam do 12
ale musze:-):-)
posiedze troche na kompie i jak w koncu Maks mi zaśnie to wezme sie za sprzątanie to nie bede myśleć o jedzeniu
wlasnie wcinam wołowinkę z sałatą:-):-) mniam mniam- od razu lepiej
i ja wcinam , jaka pyszna ta sałata
Hejki!
U mnie spoko :-) jeść mi się nie chce wcale Zaraz zabieram się za ćwiczenia
Trzymam za nas kciuki! Damy radę!
Podziwiam cię sewa , że masz jeszcze siłę na ćwiczenia.
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Czesc dziewczyny....
Ja bede pisac troche pozniej ...bo ta roznica czasu
U mnie dzisiaj tez okay...ale wczoraj od 5 do 11 wieczorem wypilam chyba tone wody bo glodna bylam:-) W nocy dostalam @i teraz mnie mdli,ale strasznego glodu nie czuje.Strasznie balam sie tej nocy ze bede sie z glodu budzila ale nawet nie Zapomnialam tylko ze mam dostac @ pewnie bedzie mnie do slodyczy ciagnelo...mam nadzieje ze wytrzymam.No ide robic kawke a lancz postaram sie zjesc kolo 1 zeby obiad tez przesunac na 5 bo pozno chodze spac i ciezko mi pozniej wytrzymac.
U mnie dzisiaj tez okay...ale wczoraj od 5 do 11 wieczorem wypilam chyba tone wody bo glodna bylam:-) W nocy dostalam @i teraz mnie mdli,ale strasznego glodu nie czuje.Strasznie balam sie tej nocy ze bede sie z glodu budzila ale nawet nie Zapomnialam tylko ze mam dostac @ pewnie bedzie mnie do slodyczy ciagnelo...mam nadzieje ze wytrzymam.No ide robic kawke a lancz postaram sie zjesc kolo 1 zeby obiad tez przesunac na 5 bo pozno chodze spac i ciezko mi pozniej wytrzymac.
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Podziwiam cię sewa , że masz jeszcze siłę na ćwiczenia.
Ja nie jestem zwolenniczką samych diet zawsze jak się dietuję to ćwiczę, bo to nie tyle pozwala mi zrzucić kilogramy, ale mam wpływ na to co mam mi się odchudzić teraz np. ćwiczę na moje grubalachne uda i brzuch
Czesc dziewczyny....
Oj jak dostałas @ to pewnie bedzie ci trudniej.... ale dasz radę