reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

No to do jutra dziewczyny...u was juz pierwszy dzien prawie za wami a ja dopiero do lanczu sie zabieram:-D:-D

Załączniki

• Picture 1559.jpg
    Picture 1559.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
medeuska głodu nadal nie czuję..:no::-)

Rano wstałam tak lekka, jakbym z chmurki była.:tak::-D:-D

Więc witam się w 2 dniu diety.:-)

Nochal nadal zapchany:dry:, samozaparcia i siły walki z kg. duuuużoooo.:tak:

justa zazdroszczę, bo mnie przebudził głód a chwile później głodny Maks i zrobiło mi sie niedobrze z głodu jak wstałam:sorry2:

ale... wyszorowałam zęby język i wszystko wbudzi- wypłukałam płynem do płukania ust i dałam rade- teraz piję kawkę:tak:

nie wiem jak wytrzymam do 12:baffled:

ale musze:-):-)
posiedze troche na kompie i jak w koncu Maks mi zaśnie to wezme sie za sprzątanie to nie bede myśleć o jedzeniu:tak:

Też kawulca piję. :tak:Przy tym w necie grzebię- korzystam póki mała jeszcze kimkę łapie.:tak:

Mnie tam nic się nie dzieje.:no:

Sewa, Beata a jak u was samopoczucie?:confused:

Hejki!

U mnie spoko :-) jeść mi się nie chce wcale :no: Zaraz zabieram się za ćwiczenia :tak:

Trzymam za nas kciuki! Damy radę!

Czesc dziewczyny....

Ja bede pisac troche pozniej ...bo ta roznica czasu:szok:
U mnie dzisiaj tez okay...ale wczoraj od 5 do 11 wieczorem wypilam chyba tone wody bo glodna bylam:-) W nocy dostalam @i teraz mnie mdli,ale strasznego glodu nie czuje:happy2:.Strasznie balam sie tej nocy ze bede sie z glodu budzila ale nawet nie:-D:-D:-D Zapomnialam tylko ze mam dostac @ pewnie bedzie mnie do slodyczy ciagnelo...mam nadzieje ze wytrzymam.No ide robic kawke a lancz postaram sie zjesc kolo 1 zeby obiad tez przesunac na 5 bo pozno chodze spac i ciezko mi pozniej wytrzymac.

reklama
Podziwiam cię sewa , że masz jeszcze siłę na ćwiczenia.:tak:

Ja nie jestem zwolenniczką samych diet :no: zawsze jak się dietuję to ćwiczę, bo to nie tyle pozwala mi zrzucić kilogramy, ale mam wpływ na to co mam mi się odchudzić :tak: teraz np. ćwiczę na moje grubalachne uda :baffled: i brzuch :baffled:

Czesc dziewczyny....

Ja bede pisac troche pozniej ...bo ta roznica czasu:szok:
U mnie dzisiaj tez okay...ale wczoraj od 5 do 11 wieczorem wypilam chyba tone wody bo glodna bylam:-) W nocy dostalam @i teraz mnie mdli,ale strasznego glodu nie czuje:happy2:.Strasznie balam sie tej nocy ze bede sie z glodu budzila ale nawet nie:-D:-D:-D Zapomnialam tylko ze mam dostac @ pewnie bedzie mnie do slodyczy ciagnelo...mam nadzieje ze wytrzymam.No ide robic kawke a lancz postaram sie zjesc kolo 1 zeby obiad tez przesunac na 5 bo pozno chodze spac i ciezko mi pozniej wytrzymac.

Oj jak dostałas @ to pewnie bedzie ci trudniej.... ale dasz radę :tak:

Do góry