reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

dziewczyny jak dieta????Ile schudłyście już?????
Ja mam zamiar zacząć tą dietę za jakieś 4dni jak mi się @ skończy!!!!
Kiedyś już próbowałam tej diety ale mi nie wyszło:wściekła/y:.Nie wytrzymałam nawet 1 dnia bo jak zobaczyłam śledzie w lodówce to się rzuciłam na nie zapominając o diecie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!! ale już zaczęłam trening przed dietą-nie jem śniadań i myślę że do końca wytrzymie bez problemu. 3mam za Was kciuki żeby się udało!!!!!!!!!
Pozdrowionka:-)

reklama
Witajcie dziewczyny. Od poniedziałku zamierzam zacząć tą diete ... ble, ale kilogramiki się nabrały w ciąży i jeszcze nie wszystko zeszło. Liczę na wsparcie, bo trudno być na diecie jak nikt nie jest , a mój monsz to wyjątkowy łasych i słodyczy u nas w domu nie mało. :no: Pozdrawiam serdecznie

.... hm ... ja niestety wczoraj dietę przerwałam, ponieważ przyjechali teściowie i przywieźli roladę ze śmietaną :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a prosiłam, żeby nic słodkiego nie przywozili :angry: ....więc byłam wściekła, że mnie nie posłuchali i że mam właśnie @ to po ich wyjściu wciełam dwa kawałki :-(.
Zaczynam od poniedziałku od nowa:-) i fajnie, że będzie nas więcej:tak:.

Do tej pory schudłam na tej diecie przez 8 dni 3,5 kg hm ... nawt nieźle .... chyba :-D

tika jaka szkoda że przerwałaś ale nie zle Ci szlo i spadło kg:-). a powiedz mi jedną rzecz widać po ubraniach że schudłaś jeśli tak to napisz ile cm!:tak:!!????

To fajnie że od poniedziałku już 3 dziewczyny zaczynają tą dietę!!!! Bo też zamierzam od pon.:-):-):-)

czarna551 - widać, widać po ubraniach bo zdecydowałm się wyjść w krótszej bluzce spod której widać trochę brzucha :-):tak:, a tydzień temu jeszcze bym się nie odważyła tego zrobić.
Ale ile cm to ci za bardzo nie mogę powiedzieć, bo nie pomyślałam wcześniej żeby się zmierzyć :wściekła/y:. Po pasku do spodni wychodziłoby, że o jedną dziurkę dalej mogę się zapinać, czyli jakieś 4 cm - ale to tak "na oko" mówię ;-)

hej tez własnie myślę żeby zacząć ta dietkę, ale mam pewne obawy czy dam rade, bo jeżdże na rowerze i nie wiem czy miałabym na to siłę jedząc tak mało????

bo dodam że pewnych rzeczy nie lubie i nic za to bym nie jadła

Dziewczyny, kiedyś stosowałam taką dietę :tak: efekt był :tak: nie powiem, ale........ efekt jojo też był niezły :-( Ja osobiście jej nie polecam. Lepiej wprowadzić dietę 1000 kalorii i poćwiczyć. Na efekty trzeba czekać dłużej, ale i długo widać te efekty. Pozdrawiam!

No i jak dziewczyny ... któraś rozpoczęła dzisiaj dietkę hehehe ;-)?????? .... bo ja tak :tak::-). Piszcie, żeby było wiadomo ile nas jest zmagających się ;-)

reklama
Hey wszystkim.Ja od jutra zaczynam znowu:zawstydzona/y:.Musze teraz wytrwac to tylko 2 tyg ale efekt bedzie.Kto zaczyna od jutra.??????????????:-)

Do góry