reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
ja dzisiaj mam dzień 10 i -5,5kg
i wogóle nie czuje sie jak na diecie! poprostu lubię takie zieleniny! tylko szkoda, że niemożna w międzyczasie czegoś sobie podgryzać:-( ;-)
i wogóle nie czuje sie jak na diecie! poprostu lubię takie zieleniny! tylko szkoda, że niemożna w międzyczasie czegoś sobie podgryzać:-( ;-)
a na mnie ta dieta prawie że nie podziałała. z wagi nie zleciałam nic, bo cóż to jest 1,5kg przy moim nadmiaarze??????????? objętościowo mi ciutkę zeszło, ale to nie jest nawet cały rozmiar w ubraniach. więc klapa i szukam kolejnej diety.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Czy aktualnie, któraś z koleżanek stosuje tą dietkę??? Ja właśnie zaczęłam i byłoby fajnie gdyby można się było powspierać z kimś w tej "dietetycznej niedoli" ;-):-)
Czy aktualnie, któraś z koleżanek stosuje tą dietkę??? Ja właśnie zaczęłam i byłoby fajnie gdyby można się było powspierać z kimś w tej "dietetycznej niedoli" ;-):-)
zycze wytrwalosci i rezultatow...stosowalam ja jakis czas temu i u mniee efekty byly...tylko najgorszy jest kryzys 3-go i bodajze 11 dnia.
Niedlugo znow na nia przejde.
Pisz o swoich efektach
Pozdrawiam
kwiatuszek19
Kwiatuszek
Jesli moge to dołącze sie do Was,poniewaz mam zamir jutro własnie zacząc ta diete.Tylko szukam kogos kto takze jest na tej diecie.Wiadomo ze w pare osób zawsze lepiej.:-)
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Nocka - dziękuję za wskazówki :-) i mam ogromną nadzieję, że u mnie również będą rezultaty
kwiatuszek19 - to super, że masz zamiar również stosować tą dietę :-). Będziemy mogły się wspierać wzajemnie i wymieniać doświadczenia
kwiatuszek19 - to super, że masz zamiar również stosować tą dietę :-). Będziemy mogły się wspierać wzajemnie i wymieniać doświadczenia