reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

ja od jutra startuję z dietką. u mnei na kartce pisze, że możńa stosować sól i pieprz.
co do napojów - czy można w większej ilości pić kawę oraz czy można pić herbatę i herbatki owocowe?

reklama
kawa tylko wtedy kiedy jest w diecie i w takiej ilosci jaka jest podana, herbatek nie mozna, sokow tez nie-tylko woda i to w jak najwiekszej ilosci

to ja chyba jakaś inna jestem. trzeic dzień i waga stoi sobie dalej w miejscu :baffled:

ja znowu mam, że kalafioru nie, bo w szpinaku i brokułach chodzi o to, że mają bardzo dużo żelaza.

ja dzisiaj mam dzień 10 i -5,5kg :-D :laugh2: :-D
i wogóle nie czuje sie jak na diecie! poprostu lubię takie zieleniny! tylko szkoda, że niemożna w międzyczasie czegoś sobie podgryzać:-( ;-)

Ja trzeci dzień na diecie. nie jest tragicznie, tylko że jednocześnie odstawiłam małą od cyca i się rozchorowała tzn ma 40 st gorączki:wściekła/y:jak będę musiała ją nakarmić to koniec z dietą..ale to ona jest najważniejsza:-)

a na mnie ta dieta prawie że nie podziałała. z wagi nie zleciałam nic, bo cóż to jest 1,5kg przy moim nadmiaarze??????????? objętościowo mi ciutkę zeszło, ale to nie jest nawet cały rozmiar w ubraniach. więc klapa i szukam kolejnej diety.

Czy aktualnie, któraś z koleżanek stosuje tą dietkę??? Ja właśnie zaczęłam :tak: i byłoby fajnie gdyby można się było powspierać z kimś w tej "dietetycznej niedoli" :-D;-):-)

Czy aktualnie, któraś z koleżanek stosuje tą dietkę??? Ja właśnie zaczęłam :tak: i byłoby fajnie gdyby można się było powspierać z kimś w tej "dietetycznej niedoli" :-D;-):-)

zycze wytrwalosci i rezultatow...stosowalam ja jakis czas temu i u mniee efekty byly...tylko najgorszy jest kryzys 3-go i bodajze 11 dnia.

Niedlugo znow na nia przejde.

Pisz o swoich efektach

Pozdrawiam

Jesli moge to dołącze sie do Was,poniewaz mam zamir jutro własnie zacząc ta diete.Tylko szukam kogos kto takze jest na tej diecie.Wiadomo ze w pare osób zawsze lepiej.:-)

reklama
Nocka - dziękuję za wskazówki :-) i mam ogromną nadzieję, że u mnie również będą rezultaty :tak:

kwiatuszek19 - to super, że masz zamiar również stosować tą dietę :-). Będziemy mogły się wspierać wzajemnie i wymieniać doświadczenia :happy2:

Do góry