reklama
Pola szkoda kaski na wagę= wchodzisz na zwykłą sama, potem z maluszkiem na rękach i odejmujesz. masz wagę dzidzi.
Ale to zależy na ile dokładna wagę masz w domku, bo przy dzidzi to każde 10 gram sie czasem liczy. Ale ja też bym nie kupowała wagi tylko bym podjeżdżała do przychodni na ważenie np co 2 dni.
Asiuk, dzięki za radę, ale moja waga łazienkowa jest analogowa. Dziecia nią raczej nie zważę
Z resztą waga już jest. Nie kosztowała dużo. Poza tym nie wydajemy teraz na przyjemności typu wyjazdy, restauracje, kino czy inne wyjścia, więc można wygospodarować te dwie stówki i mieć za to spokój, a na spacery chodzić w bardziej przyjemne miejsca niż przychodnia
Z resztą waga już jest. Nie kosztowała dużo. Poza tym nie wydajemy teraz na przyjemności typu wyjazdy, restauracje, kino czy inne wyjścia, więc można wygospodarować te dwie stówki i mieć za to spokój, a na spacery chodzić w bardziej przyjemne miejsca niż przychodnia
fazerkamm
Fanka BB :)
Kobitki jakie surówki jecie do obiadu?? i jakie sałatki?? mam z tym straszny problem :/ bo nie wiem jakie warzywa można jeść.. i przez to w ogóle nie jem warzyw.. a to nie jest ciekawe rozwiązanie...
tiramisu1976
Wlasnie nam tez polozna powiedziala, ze mamy kontrolowac wage i chcemy taka kupic dla Maluszkow. Tylko gdzie? :-)
Wagi - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
marys16
ja jem sałatę najczęściej i najwięcej z winegretem, odrobinę pomidora i czasem kawałeczek ogórka świeżego ( ale tylko czasem ) a po za tym to buraczki marchewkę sama lub w rożnych wariantach sałatkowych z jabłkiem, z kapustka świeżą, czasem troszkę pora dodaje. ja nie mogę jeść papryki bo mam ja na nią uczulenie. ale warianty sałatkowe sa różne. próbuj jeść wszystko co tylko chcesz tylko w niewielkich ilościach.Kobitki jakie surówki jecie do obiadu?? i jakie sałatki?? mam z tym straszny problem :/ bo nie wiem jakie warzywa można jeść.. i przez to w ogóle nie jem warzyw.. a to nie jest ciekawe rozwiązanie...
a zupy jesz? gotuj sobie zupy.
fazerkamm
Maryś jak narazie to robiłam brokułową i klopsową i nic Małemu nie było.. jakie jeszcze zupy mogę robić??
Maryś jak narazie to robiłam brokułową i klopsową i nic Małemu nie było.. jakie jeszcze zupy mogę robić??
np pomidorowa, rosół, krupnik
reklama
Ponieważ temat ten pewnie za chwilę będzie również dotyczył mnie, znalazłam coś takiego, mam nadzieję, że będzie nam to pomocne
Zdrowe menu Matki karmiącej!
Zdrowe menu Matki karmiącej!
Podziel się: