reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DIETA karmiącej mamusi

Z tego co wiem, najbliższa pełnia bedzie dopiero chyba koło 16stego i 30stego stycznia :)
A nie było pełni kilka dni temu?Bo tak mi księżyc świecił w okno że szok:-D. I jak Wasze maluszki miałam problem ze spaniem:tak:.
Edit:Znalazłam,że pełnia była 9 stycznia. Więc pewnie się wszystko zgadza.Nastepna 7 lutego-lepiej się już przygotować;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gabryś, niestety w Ujastku się nie najesz:-( Pogorszyło się w szpitalu od mojego ostatniego pobytu. Dzisiaj pewnie dostałaś cienką zupkę na obiad...

reklama
Dziewczyny była dziś u mnie położna na wizycie poporodowej i podpowiedziała, żeby do szpitala wziąć ze sobą sok żurawinowy albo jabłkowy i go rozcieńczać z wodą i pić, podobno dobrze działa na laktację i maluch chętniej pije mleczko.
Poza tym poleciła irygator o którym któraś z Was wcześniej wspominała :)

Do góry