Asteria
Wdrożona(y)
eh, jestem zalamana mloda cały wieczor plakala,,,prawie caly czas przy cycku, i co teraz zjadla 50 ml bebiko i poszla spac;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobnie miałyśmy ciężki wieczór i nockę i po 30 ml bebika Karolinka usnęła...eh, jestem zalamana mloda cały wieczor plakala,,,prawie caly czas przy cycku, i co teraz zjadla 50 ml bebiko i poszla spac;/
eh, jestem zalamana mloda cały wieczor plakala,,,prawie caly czas przy cycku, i co teraz zjadla 50 ml bebiko i poszla spac;/
U nas było podobnie. W nocy Julka marudziła od 2 do 4. Dopiero po dodatkowym karmieniu bebiko poszła spać.
Z tego co wiem, najbliższa pełnia bedzie dopiero chyba koło 16stego i 30stego styczniahehe u nas też było marudzenie miedzy 2 a 4 w nocy i to przez oba nasze szkraby. Czy teraz jest może pełnia?