witam mamuski ja tez poprosze o przepisy dla karmiacych mama. dzieki kama0019@poczta.fm
reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dopisuje sie do listy, i rowniez bardzo ladnie prosze o diete mamy karmiacej piersia
Moje maile: wassia_82@hotmail.com wassia@op.pl chillen@wp.pl
Z gory dziekuje :-*
Moje maile: wassia_82@hotmail.com wassia@op.pl chillen@wp.pl
Z gory dziekuje :-*
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Ja zajadałam się wszystkim, co można było ugotować na parze, tzn. ryby, kurczak, warzywa. Na początku, zjadałam dodatkowo jak najwięcej nabiału, ale okazało się, że maluszek ma skazę. Przykładowy obiadek to: kasza jęczmienna + filet drobiowy na parze + buraczki + marchewka. Przyznaję, może być ciężko dla kogoś, kto niechętnie rezygnuje z przypraw... Warto spróbować.
Ja jem praktycznie wszystko, a przypraw to już na pewno od samego początku sobie nie odmawiałam. Przez całe lato robiliśmy często grill, jadłam przyprawioną kiełbaskę i inne specjały z ketchubem i musztardą, i tym podobne rzeczy. Ktoś mi mówił że powinno się jeść to co w ciąży, ale nie wiem czy to prawda. Jak do tej pory moja córcia ani razu nie miała kolki ani żadnych uczuleń (odpukać!) i oby tak dalej, ale może mam jakieś wyjątkowe dziecko...
Poproszę o przepisy, bo już mam dosyć ciągłego jedzenia marchewki, buraczków i rosołku. Mój adres: ola_c2@wp.pl Z góry dzięki!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja takze poprosze o przepisy asmodis@neostrada.pl
kajenka
Fanka BB :)
Bardzo prosze o przepisy kaja02@wp.pl
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
czesc!wczytalam sie w wasze forum i jesli to mozlwe,to prosze o preslanie tej dietki dla mamus na mailakasiastroinska@aol.co.uk,dzieki!pomozcie bo mam dosyc jedzenia w kolko kurczaka,marchwii i zupek mlecznych!!!!!!(choc dobrze ,ze moja mala nie ma uczulenia na mleko bo chyba bym wogole umarla!):-(
reklama
ja tez baaaardzo prosze o takie przepisy na obiadki bo juz kompletnie nie wiem co mam ugotowac Kaczmarczyk.karolina@wp.pl
Podziel się: