Cześć!karmię piersię już 4 i pół miesiąca, na poczatku bardzo uważałam z jedzeniem, wszystko gotowane, itd, ale po 2 miesiącach miałam tak dosyć, ze zaryzykowałam inne produkty. Małej nic sie nie dzieje, dalej karmię piersią i jem wszystko normalnie. Unikam tylko produktów wzdęciowych, surówek, cieżkostrawnych potraw, ale pozwalam sobie na smażonego kotleta, czekoladę, kawę bezkofeinową, jogurty, ciasta, itp.Kazde dziecko jest inne i trzeba obserwować czy dany produkt nie uczula, czy nie ma dziecko kolki, ale nie ma sensu się katować. Jedyny plus to to że taka dieta karmiących to dieta cud. Ja bez problemu schudłam 14kg!Powodzenia!
reklama
Witam ja rowniez poprosze o przepis.Od grudnia jestem mamą i chce pomoc dzidziusiowi ! oto moj adres iwanicka@gmx.de
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Witam,moja malutka tez ma skaze bialkowa i niestety nie jem nic co ma zwiazek z nabialem((W ogole moja dieta jest bardzo skapa i boje sie wprowadzic cos nowego ze wzgledu na Oliwke,ktora ma juz ponad 2 miesiace i szczerze mowiac powinnam zaczac eksperymentowac.A tu trzeba byc cierpliwym,najgorsze jest to,ze jestem strasznym lasuchem i dwa miesiace bez ciast to dla mnie jak cale zycie bez slodyczy((Jezeli macie jakies fajne przepisy to poprosze i z gory dziekuje))agaxero@gmail.com
ja też bardzo będę wdzięczna za przepisiki dla matek karmiących a może wiecie jakie produkty zwiększają pokarm?? - proszę o rady na adres boguhube@poczta.onet.pl
M
MariaOla
Gość
marcela kl.
Fanka BB :)
jesli mozna to te prosze o przepisy marcela.kl@interia.pl najbardziej brakuje mi kawy..ale cóz.. nie mozna..
M
miloku
Gość
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
I ja poproszę atrafny@interia.pl:-)
dołaczam sie do listy proszacych o przepisy, mój adres sylvana17@interia.pl
reklama
K
kasiulka0901
Gość
ja tez serdecznie prosze o przepisy kyang1807@googlemail.com