reklama
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Framama Jasne, że możesz Witamy w naszych skromnych progach
dziki kochana muszę owoców sobie nakupować i będę codziennie pisać.
ja obecnie jestem kurą domową . bardzo chcę wrócić do pracy,ale wiecie jak to jest....
chcę poprawić swoją samooceną ,bardzo chcę schudnąć....
ja obecnie jestem kurą domową . bardzo chcę wrócić do pracy,ale wiecie jak to jest....
chcę poprawić swoją samooceną ,bardzo chcę schudnąć....
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Ja też sobie siedzę w domu. Przynajmniej narazie, bo planuję do pracy sobie wrócić. Tylko jeszcze nie wiem, kiedy dokładnie
ja tak będę w domku siedziała dokąd Mój Kacper skończy 3 lata... no może 2,5 roku bo nie chce zatrudniać niani.... jak sie czujecie? ja dziś zaczęłam "normalnie" jeść po tych 2 dniach głodówki.... w miarę normalnie się czuje.... dziś zupka grzybowa i kotlety mielone przynajmniej dla Mojego M. a ja zjem sobie samego kotlecika
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Mnie od wczoraj znów spadło 0,5 kg :-)
Dzisiaj miałam zaburzony rytm totalnie. Do 12 udało mi się wytrzymać na samym soku o 7:30. O 12 sałatka+pomarańcza, a następny posiłek dopiero o 17:30 - pierogi z kapustą i grzybami+kiwi. Teraz wcięłam serek anio bo nie mogłam się oprzeć (moglam, ale nie chciałam - bądźmy szczerzy...). Co dziwne w składzie Danio w 100 g produktu jest białka 5,3 g a węglowodanów: 15,8. Mały szok
Framama - witaj :-)
Natalia - tak to jest z tym internetem - polegasz na tym co ktoś napisał, a ktoś napisał to co wiedział lub co miał ochotę napisać. Ważne, ze waga leci w dół :-)
Dzisiaj miałam zaburzony rytm totalnie. Do 12 udało mi się wytrzymać na samym soku o 7:30. O 12 sałatka+pomarańcza, a następny posiłek dopiero o 17:30 - pierogi z kapustą i grzybami+kiwi. Teraz wcięłam serek anio bo nie mogłam się oprzeć (moglam, ale nie chciałam - bądźmy szczerzy...). Co dziwne w składzie Danio w 100 g produktu jest białka 5,3 g a węglowodanów: 15,8. Mały szok
Framama - witaj :-)
Natalia - tak to jest z tym internetem - polegasz na tym co ktoś napisał, a ktoś napisał to co wiedział lub co miał ochotę napisać. Ważne, ze waga leci w dół :-)
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
ja polegam głownie na książce. Mam ją nawet na kompie, ale jest w takim dość dziwnym stanie... Ciężko się ją przez to czyta... Lepsza jest w wersji tradycyjnej, ale, jak to mówią, z braku laku dobry i wosk
reklama
tonka
Fanka BB :)
Umieram... Byłam wyrwać zęba we wtorek i cała szczęka mnie boli Niestety mimo to mogę jeść
ja dziś na sniadanko zjadłam bułeczkę z pomidorkiem i cebulą a na obiad kurczaka po chińsku z ryżem i warzywami tylko że bez kurczaka a na kolację jajecznicę z cebulką
ja dziś na sniadanko zjadłam bułeczkę z pomidorkiem i cebulą a na obiad kurczaka po chińsku z ryżem i warzywami tylko że bez kurczaka a na kolację jajecznicę z cebulką
Podziel się: