reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Diamondów - alternatywa dla diety Dukana :D

mama boo kupilam je bo innych nie było:D
w sklepie dopinalam sie ale na wciagnietym brzychu i nie moglam oddychac:D a wczoraj biegalam w nich w arkadach we wro :D i w wsyokich butach i nawet oddychalam:D

reklama
cześć dziewczyny!!!

zaczyłam już tyle diet, nie mam już sił. czy mogłabym dołączyć do Was? może jak będę codziennie zdawać relację z przeciegu mojej diety to wreszcie mi się uda ....

dziki kochana :) muszę owoców sobie nakupować i będę codziennie pisać.

ja obecnie jestem kurą domową . bardzo chcę wrócić do pracy,ale wiecie jak to jest....
chcę poprawić swoją samooceną ,bardzo chcę schudnąć....

ja tak będę w domku siedziała dokąd Mój Kacper skończy 3 lata... no może 2,5 roku bo nie chce zatrudniać niani.... jak sie czujecie? ja dziś zaczęłam "normalnie" jeść po tych 2 dniach głodówki.... w miarę normalnie się czuje.... dziś zupka grzybowa i kotlety mielone:D przynajmniej dla Mojego M. a ja zjem sobie samego kotlecika:)

a mnie coś rozłożyło leżę pod kołderką z gorączką i obiadu tylko dziubłam:baffled:a teraz przyszła mi ochota na bułke z dżemem albo nutellą:eek::zawstydzona/y:wiem że to zabronione w diecie ale muszę...............

Mnie od wczoraj znów spadło 0,5 kg :-)
Dzisiaj miałam zaburzony rytm totalnie. Do 12 udało mi się wytrzymać na samym soku o 7:30. O 12 sałatka+pomarańcza, a następny posiłek dopiero o 17:30 - pierogi z kapustą i grzybami+kiwi. Teraz wcięłam serek anio bo nie mogłam się oprzeć (moglam, ale nie chciałam - bądźmy szczerzy...). Co dziwne w składzie Danio w 100 g produktu jest białka 5,3 g a węglowodanów: 15,8. Mały szok :szok:
Framama - witaj :-)
Natalia - tak to jest z tym internetem - polegasz na tym co ktoś napisał, a ktoś napisał to co wiedział lub co miał ochotę napisać. Ważne, ze waga leci w dół :-)

ja polegam głownie na książce. Mam ją nawet na kompie, ale jest w takim dość dziwnym stanie... Ciężko się ją przez to czyta... Lepsza jest w wersji tradycyjnej, ale, jak to mówią, z braku laku dobry i wosk :D

reklama
Umieram... Byłam wyrwać zęba we wtorek i cała szczęka mnie boli Niestety mimo to mogę jeść :D
ja dziś na sniadanko zjadłam bułeczkę z pomidorkiem i cebulą :D a na obiad kurczaka po chińsku z ryżem i warzywami tylko że bez kurczaka :D a na kolację jajecznicę z cebulką

Do góry