reklama
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Hehe dzieci Tak w ramach ciekawych "wpadek" dzieci, to mi Maks ostatnio kibelek zapchał Wylał dwie miseczki zupy, takiej gęstej, dorzucił pół rolki papieru toaletowego i... zonk
moj szkrab narazie zajmuje sie rozgryzaniem łóżeczka mąż wczoraj przyłapał go na jedzeniu najwiekszej deseczki hahahah myślałam że sie poskładam ze śmiechu właśnie gotuje sobie zupke matchewkową a w sumie krem pyyycha
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej mamuśki:-)
Ja cały weekend grzeszyłam - byliśmy na wyjeździe dwa dni..dzisiaj już wzięłam się w ryzy i mam nadzieję, że ruszę w dół z wagą..
Natusa- nasza specjalistko;-), napisz mi kochana, jak się ma Chili con Carne do tej dietki?
Ja cały weekend grzeszyłam - byliśmy na wyjeździe dwa dni..dzisiaj już wzięłam się w ryzy i mam nadzieję, że ruszę w dół z wagą..
Natusa- nasza specjalistko;-), napisz mi kochana, jak się ma Chili con Carne do tej dietki?
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Natalia dobrze, że już trochę lepiej. Powolutku a dojdziecie do zdrówka. Z Maksem macie super, że nie choruje, my nawet szkarlatynę przechodziliśmy... Do 12 już mi coraz łatwiej wytrzymać. Dzisiaj na śniadanko sok witaminka (7:30) a o 9:30 kiwi, 12:00 sałatka, 15:00 naleśniki z jabłkiem - bez cukru, bez jajka, na mące kukurydzianej. Ale o pracy zgrzeszyłam ... Była pizza. Za to nic nie jem od tamtej pory.
Myślę, że od tego kawałka pizzy tyłek mi nie urośnie :-) W pracy widzą zmiany i pytają ile już schudłam, a ja nie wiem, bo nie mam wagi :-) Chyba się zaopatrzę :-)
MammaFia - gratuluję, oby tak dalej :-)
Myślę, że od tego kawałka pizzy tyłek mi nie urośnie :-) W pracy widzą zmiany i pytają ile już schudłam, a ja nie wiem, bo nie mam wagi :-) Chyba się zaopatrzę :-)
MammaFia - gratuluję, oby tak dalej :-)
tonka
Fanka BB :)
Wpadłam na genialny pomysł jak wytrwać do 12 Można spać do 11 A tak poważnie... to zrobiłam dziś na obiad tortille i zjadłam ją bez kurczaka i bez sosu i powiem wam że całkiem całkiem Do 12 nic nie jadłam bo byłam z małym u lekarza a potem musiałam posprzątać w kuchni bo jak nie posprzątam to nie dam rADY jeść no i tak wyszło...
Hej Dziewczyny!!!
Ja byłam na Dukanie ok.2 miesiące i powiem jedno: chudłam szybko i szybko tyłam. Nie miałam czasu na wymyślanie potraw przy małym dziecku. Byłam wiecznie głodna. Aktualnie leczę jego skutki: mój żołądek jest w opłakanym stanie i muszę łykać tabletki. Nie nabierajcie się na produkty light bo są bardziej niezdrowe niż te zwykłe. I zamiast słodziku który jest sztucznym tworem lepiej wydać więcej na zdrowszy cukier trzcinowy!!! A i jogurt 0% i mleko 0% jak sama nazwa wskazuje nie ma tłuszczu a więc i witamin które w tłuszczach są wiec jest bezwartościowy. No i jak każda z doświadczenia wie że są lekarze i konowały. Skąd macie pewność że Dukan to nie konował który chciał się tylko wzbogacić naszym kosztem? Znalazłam w sieci informacje że nie ma naukowego potwierdzenia skuteczności tej diety, i ze przy dłuższym stosowaniu jest wręcz szkodliwa. No ja to juz wiem i zmagam sie z bólem codziennie.
Wg mnie najlepszym rozwiązaniem naszego problemu z waga jest:
racjonalne odżywianie czyli częste ale w małych ilościach jedzenie, dużo warzyw i owoców, gotowanie, pieczenie a nie smażenie, woda, zielona herbata, chude wędliny
oraz własny trening fizyczny, fitness bo tylko dzięki temu nasze mięśnie nabiorą sprężystości!
Ja byłam na Dukanie ok.2 miesiące i powiem jedno: chudłam szybko i szybko tyłam. Nie miałam czasu na wymyślanie potraw przy małym dziecku. Byłam wiecznie głodna. Aktualnie leczę jego skutki: mój żołądek jest w opłakanym stanie i muszę łykać tabletki. Nie nabierajcie się na produkty light bo są bardziej niezdrowe niż te zwykłe. I zamiast słodziku który jest sztucznym tworem lepiej wydać więcej na zdrowszy cukier trzcinowy!!! A i jogurt 0% i mleko 0% jak sama nazwa wskazuje nie ma tłuszczu a więc i witamin które w tłuszczach są wiec jest bezwartościowy. No i jak każda z doświadczenia wie że są lekarze i konowały. Skąd macie pewność że Dukan to nie konował który chciał się tylko wzbogacić naszym kosztem? Znalazłam w sieci informacje że nie ma naukowego potwierdzenia skuteczności tej diety, i ze przy dłuższym stosowaniu jest wręcz szkodliwa. No ja to juz wiem i zmagam sie z bólem codziennie.
Wg mnie najlepszym rozwiązaniem naszego problemu z waga jest:
racjonalne odżywianie czyli częste ale w małych ilościach jedzenie, dużo warzyw i owoców, gotowanie, pieczenie a nie smażenie, woda, zielona herbata, chude wędliny
oraz własny trening fizyczny, fitness bo tylko dzięki temu nasze mięśnie nabiorą sprężystości!
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Kochana, nie ten wątek My tu jesteśmy na diecie Diamondów. A co do Dukana, to przyznam rację. Mi po dwóch dniach nerki siadły. A na tej diecie (Diamondów) byłam przez jakies 3 lata (tak na oko, bo nie pamiętam dokładnie) przed ciążą pierwszą. Jak zaszłam w ciążę, to moje zachcianki były silniejsze
maxwell A co tam wrzucasz do tego chli? Pytam bo już różne opcje na tą samą potrawę widziałam I jedne spokojnie można, inne niekoniecznie
maxwell A co tam wrzucasz do tego chli? Pytam bo już różne opcje na tą samą potrawę widziałam I jedne spokojnie można, inne niekoniecznie
reklama
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
mamaFFia mam to samo... Z tym, że ja jeszcze mam gorączkę i nerki wyciskane przez wyżymarkę... Wczoraj miałam 40 stopni gorączki i drgawki... Nie polecam, oj nie... Coś w powietrzu jest takiego. Na pewno nie ma to nic wspólnego z dietą. Chyba, że najadłaś się za dużo jabłuszek nie dodając nic do nich
Podziel się: