To tętnice twoje nie serduszko. W którym tygodniu jesteś?No dokładnie . Po jednej i drugiej slysze jakby serduszko . Okolo 120-130
reklama
Szukaj tak palec, dwa poniżej pepka i w dół. Popatrz na YouTube. Dźwięk serduszka jest charakterystyczny cierpliwościJutro zaczynam 15 tydzień .
G
gość _199
Gość
Ja miałam zawsze po lewej stronie w okolicach jajnika miałam małego.Jutro zaczynam 15 tydzień .
Marta200x
Fanka BB :)
Mi właśnie w okolicach jajnika łapie po jednej i drugiej stronie . Szukam w google zdjęć gdzie znajdują się tętnice ...Ja miałam zawsze po lewej stronie w okolicach jajnika miałam małego.
Margaretka@
To tętnice twoje nie serduszko. W którym tygodniu jesteś?
Jeśli to by były jej tętnice to by musiała mieć bardzo wysokie tętno.
Mi zazwyczaj wychodzi około 70-80 jeśli nakieruje na swoją tętnice. 120-130 bardziej podchodzi pod tętno dziecka.
Eee ja mamą 120 tętnice a 150 160 dziecko 15 tydzień to dzieciątko jest małe i nie złapała by po dwóch stronach. Nawet w zaawansowanej ciąży serce miałam w jednym miejscuJeśli to by były jej tętnice to by musiała mieć bardzo wysokie tętno.
Mi zazwyczaj wychodzi około 70-80 jeśli nakieruje na swoją tętnice. 120-130 bardziej podchodzi pod tętno dziecka.
Margaretka@
Dziewczyny od dziś mam detektor . Też model Jumper 100E . Tylko mi łapie po jednej i po drugiej stronie . Nie rozumiem tego ?
Wszystko zależy od ułożenia dziecka. Też tak mam. Tętna dzidziusia nie słyszysz tylko w jednym miejscu na brzuchu. Możesz je znaleźć w różnych miejscach. A może być tak że przez dzień lub dwa w ogóle nie znajdziesz bo dzidziuś się tak ułoży. Z czasem się nauczysz
reklama
Margaretka@
Eee ja mamą 120 tętnice a 150 160 dziecko 15 tydzień to dzieciątko jest małe i nie złapała by po dwóch stronach. Nawet w zaawansowanej ciąży serce miałam w jednym miejscu
Tętno u przeciętnego człowieka mieści się w granicach 60-100. Więc masz podwyższone tętno. Tętno dziecka można usłyszeć w paru miejscach, wszystko zależy od ułożenia dziecka i pewnie od czułości detektora.