Margaretka@
Fanka BB :)
A jaki masz model? Nie miałaś problemu ze znalezieniem tętna. Bo boje się że jak nie będę mogła znaleźć to będę panikować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znalazlam po prenatalnych jak lekarz mi powiedział że mały jest z lewej strony. To było dopiero w okolicy 13 tygodnia. Potem juz udawalo mi sie znalezc od razu.A jaki masz model? Nie miałaś problemu ze znalezieniem tętna. Bo boje się że jak nie będę mogła znaleźć to będę panikować.
Ja miałam angelsounds, używany za 50 zł na olx kupiłam. Tętno znalazlam dokładnie w 10+5tc, ale szukałam kilka dni bez stresu bo wiedziałam, że maluch może być jeszcze za mały. Niektórym udaje się dopiero ok 16 TC posłuchać serduszka.A jaki masz model? Nie miałaś problemu ze znalezieniem tętna. Bo boje się że jak nie będę mogła znaleźć to będę panikować.
Ja mam Jumper JPD-100E, już w około 10tc mój partner znalazł bez problemu tętno maluszka. Naprawdę nie żałuję tego zakupu, w szczególności, że planuję więcej dzeci i się jeszcze przydaPozwalał mi spać spokojniej-w szczególności przed zakończeniem 1 trymestru, kiedy najbardziej martwiłam się o dobrostan dzidzi
Po obu masz tak samo wysokie tętno?Dziewczyny od dziś mam detektor . Też model Jumper 100E . Tylko mi łapie po jednej i po drugiej stronie . Nie rozumiem tego ?
No dokładnie . Po jednej i drugiej slysze jakby serduszko . Okolo 120-130Po obu masz tak samo wysokie tętno?