reklama
ze zdrową dietą jest ten problem, że możemy jeść wszystko, co potrzeba, a i tak nie wszystkie składniki zostaną przyswojone przez organizm. dlatego ja bym do dobrej diety jednak dołożyła suplementy. co prawda nie można ich brać w czasie karmienia. ja zrobiłam tak, że po zakończeniu karmienia przeprowadziłam sobie kurację Onozisem i włosy miałam prawie tak dobre, jak w czasie ciąży
festbaba2000
Zaciekawiona BB
nie wiem czy słyszałyście ale na piękne włosy dobra jest dieta rybna. tuńczyk i te sprawy. maja one kwasy omega które pomagają w odbudowie włosów
Ja polecam babcine metody. Mogą sie wydać nieprzyjemne ale działają super - mi niesamowicie pomogły. Jaka i trochę rycyny na włosy. 20 minut i spłukać. 2 razy w tygodniu taka maseczka. CO do tabletek to mają one swoje wady - rosną włosy szybciej - ale wszędzie
Własnie szukam takiej odzywki/balsamu który w pewnien sposób zastapiłby mi tez prostownice.
polecam krem prostujący SLIDING SMOOTH artego :-) wprawdzie i tak musze pod koniec skorzystać z prostownicy, ale zaden preparat tak dobrze nie działał prostująco na moje włosy :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja zdecydowanie polecam NUTRILITE™ Hair, Skin and Nails, tabletki wypróbowane, potwierdzone, sprawdzone. No i jak dla mnie to rewelacja bo nie lubie maseczek i babcinych sposóbów mimo iz nie neguje ze moga byc skuteczne.
Blugirl
Początkująca w BB
A ja właśnie zaczęłam stosować lotion Seboradin Niger, jestem tylko ciekawa czy pomoże na moje wypadające włosy
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Witam.Mi po porodzie włosy nie wypadały aż sie zdziwiłam
Za to po operacji którą niedawno miałam normalnie garściami.Lekarz przepisał mi jakiś specyfik robiony w aptece który codziennie muszę w skórę głowy wcierać.Nadal włosy mi lecą ale jakby trochę mniej
Za to po operacji którą niedawno miałam normalnie garściami.Lekarz przepisał mi jakiś specyfik robiony w aptece który codziennie muszę w skórę głowy wcierać.Nadal włosy mi lecą ale jakby trochę mniej
Blugirl
Początkująca w BB
Maleństwo a jaki skład jest tego specyfiku? Co jest napisane na karteczce przyklejonej do buteleczki czy słoiczka?Witam.Mi po porodzie włosy nie wypadały aż sie zdziwiłam
reklama
witam
staramy sie z moim mezem o dziecko
28 sierpnia mialam okres, kolejny powinnam dostac 26 wrzesnia, i na ten dzien mam tez umowiona wizyte u fryzjera na balejage
na test ciazowy za wczesnie..
czy jesli zafarbuje wlosy w w/w terminie wplynie to jakos na ewentualna ciaze?
pozdrawiam
staramy sie z moim mezem o dziecko
28 sierpnia mialam okres, kolejny powinnam dostac 26 wrzesnia, i na ten dzien mam tez umowiona wizyte u fryzjera na balejage
na test ciazowy za wczesnie..
czy jesli zafarbuje wlosy w w/w terminie wplynie to jakos na ewentualna ciaze?
pozdrawiam
Podziel się: