reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

reklama
ja mam kręcone włosy. Używam specjalnych szamponów i odżywek do kręconych włosów. Najbardziej lubię kosmetyki firmy Biosilk, jak dla mnie rewelacja. No i oczywiście po każdym myciu włosów, na wilgotne jeszcze nakładam jedwab.

ja teraz myje wlosy co 2-3 dni ale przed ciaza mylam codziennie....
niedawno kupilam sobie suchy szampon w spray'u bo po porodzie nie wiem jak to bedzie wszystko wygladalo bo bede prawie caly dzien sama z 2 dzieci w domu, do tego po cesarce.... dzis wyprobowalam pierwszy raz.... niby troche sie wloski od skory odbily - poczekam do jutra i zobacze jak bede wygladala po spanku ;-)

a ja polecam szampon wella, kupowany w zakladach fryzjerskich. nie jest moze najtanszy - okolo 30 zl, ale bardzo wydajny. starcza naprawde na dlugo, a jest niesamowicie skuteczny. stopniowo wydluza sie czas pomiedzy jednym myciem wlosow a drugim, przetluszczaja sie duzo wolniej.

no, przynajmniej mi pomogl.. :)

30 zł za jaka pojemność? Taki szampon kupujesz w salonie fryzjerskim?

olejek rycynowy jest dobry na wzmocnienie wosów na głowie i nptez brwi i rzęs- tyle że on powoduje tez ze wlosy ciemnieją wiec odradzam bondynkom, pozdrawiam:-)

Ja mogę polecić odżywkę firmy SERICAL- Crema al LATTE, dostępną w salonach fryzjerskich. Mi zamawia ją koleżanka w hurtowni za 1000ml płacę 30 zł. Takie opakowanie starcza spokojnie na pół roku.
Już po pierwszym stosowaniu włosy są gładkie, delikatne i miękkie. Nie puszą się! Można trzymać ją 2 minuty, a można 10 i spłukać. Im dłużej się trzyma tym lepszy efekt. A dodatkowo jest to jedyna odżywka, po której włosy mi się nie przetłuszczają i nie mam po niej łupieżu, a po innych niestety tak.
Naprawdę POLECAM!!!:tak:

reklama
Ja już wcześniej podawałam przepis na maseczkę domowej roboty, która właśnie zastąpiła mi prostownicę. Jednak teraz mogę powiedzieć, że ta wyżej polecona sprawdza się równie dobrze, a roboty z nią mniej.:-D

Do góry