reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

Ja właśnie skończyłam branie oeparolu z wiesiolkiem :), lepiej po nim włosy wyglądają, a poza tym mam w planach sobie maskę kallos kupić bananową

reklama
Ja olejuję włosy, piję też drożdże, choć nienawidzę smaku i zapachu.
Rozjaśniłam teraz z czerni na blond, włosy mi pocieniały. Jak zadbać ekspresowo o ich stan? Chcę taką kurację skondensowaną.

Też borykam się z problemami włosowymi:( z natury są słabe, ciąża niestety to pogorszyła, myślałam, że kiedy hormony się uregulują będzie lepiej, choć tak jak przed ale niestety. Robię co mogę kosmetykami i dietą :) Mam nadzieję, że potomstwo włosy po tatusiu będzie miało ;) :D
Namiętnie czytam blog Anwen, polecam i co jakiś czas wpadam w szał masek, wcierek ale brak mi systematyczności-w lazience mnóstwo nieootwartych buteleczek i zużytych do połowy szapomnów,masek. Póki co pomogły dwie rzeczy -olejowanie (wybrałam olej na podstie opisów Anwen na blogu, włosy porowate mam) i zabieg w salonie o nazwie colorphlex.

A ja staram się regularnie używać dobrych kosmetyków do włosów, np. tych Organix lub Stapiz. Oprócz tego robię tez regularne maseczki - przeważnie z cytryny lub awokado, podcinam zniszczone końcówki żeby fryzura prezentowała się dobrze, no i staram się ograniczać stosowanie niszczących włosy prostownic, lokówek

reklama
reklama
Do góry