reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

sa teraz farby bez amoniaku-najlepiej isc do dobrego fryzjera i powiedziec ze jest sie w ciazy.
Ja farbowalam wlosy bedac w ciazy i nic sie nie stalo po za tym ze lepiej sie czulam:tak:
po za tym jak jest sie w ciazy to nie farbuje sie wlosow przy samej skorze.

reklama
Wokól jest pełno rzeczy które szkodza. Ludzie palącyi dymiący na nas na ulicach, spaliny, smrodyi zarazki z publicznych ubikacji...Hehe to chyba najlepiej nie wychodzić z domu!

Ja tez mialam taki problem, ale w 3 miesiacu zmienilam szampon na taki dla dzieci. Rumiankowy z kaczuszka;-) jest tani a wlosow nie musze myc od 2 do 3 dni a wygladaja calkiem ladnie:-)

Ja też robiłam pasemka,w 7 miesiącu, ale fryzjerka wiedziała o ciąży i nie miała w tym czasie żadnych śmierdzących "trwałych" ani innych farbowań.
Myślę, ze nie trzeba rezygnować z farbowana tylko farby powinny być bez amoniaku bo jego wdychanie może zaszkodzić .

Cudelf - kupiłam Vitapil (koleżanki stwierdziły,że śmierdzą te tabletki jak odżywka dla kurcząt):angry:...zapach jeszcze mogłam znieść,ale ten posmak - tragedia...nie umiem siebie zmusić,żeby to regularnie zażywać (szkoda,że samo noszenie w torebce nie pomaga);-)...powiedz mi - czy Ty się do tego przyzwyczaiłaś, czy w ogóle to nie robi(ło) to na Tobie wrażenia...bo za nic w świecie nie mogę się do tego przekonać...a włosy wręcz błagają o ratunek:baffled:

Witam serdecznie. moje włosy zaczęły wypadać gdy przestałam karmić córeczkę. Wypadały w ogromnych ilościach. Stosuję szampon RADICAL i tabletki BELISSA. Pomogło. Polecam i pozdrawiam.

Ja już wydałam fortunę na przeróżne szampony o cudownym działaniu, odżywki, maski do włosów itd itp...zastanawiam się czy tabletki z Vichy są rzeczywiście warte swojej ceny,bo jestem skłonna zapłacić ile trzeba będzie,żeby tylko moje włosy odzyskały swój blask i gęstość.

reklama
sa teraz farby bez amoniaku-najlepiej isc do dobrego fryzjera i powiedziec ze jest sie w ciazy.
Ja farbowalam wlosy bedac w ciazy i nic sie nie stalo po za tym ze lepiej sie czulam:tak:
po za tym jak jest sie w ciazy to nie farbuje sie wlosow przy samej skorze.
ciekawe: dlaczego nie farbować przy skórze????

Do góry