reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

Mnie przestały wypadać i nabrały blasku jak zaczęłam więcej wody źródlanej pić, a piję aquarel, już pisałam o niej i całej rodzinie podaję. Na własnej skórze przekonałam się o jej pozytywnych skutkach, w ogóle nawilżanie się od środka jest zdrowe szczególnie teraz na wiosnę.

Nie noooooo :baffled: łupinka niezły sposób na wypadające włosy :-D:-D:-D prawie we wszystkich swoich postach piszesz o wodzie mineralnej aquarel :baffled::baffled::baffled: niezła reklama :baffled::baffled::baffled:

reklama
łupinka pisz co chcesz... ja tylko napisałam, co mi się nasunęło na myśl po przeczytaniu Twojego posta :tak:

Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny, ja już kiedyś pisałam, że mi po porodzie wypadały włosy koszmarnie i teściowa mi kupiła takie ampułki Seboradin w aptece. One są ziołowo- witaminowe i po każdy myciu wciera się taką we włosy. Pomogło rewelacyjnie. Taka kuracja trwa 2 tygodnie, ale już po kilku pierwszych przestały się sypać, zaczęły błyszczeć i zrobiły się mocne. Tylko kilka włosów po suszeniu wypadało, a normalnie to pół łazienki miałam we włosach. A kosztuje ok 20 zł.

a u mnie się na włosowo-skórno-paznokciowe problemy najlepiej sprawdził ha-pantoten w tabletkach, a teraz znalazłam szampon w aptece i też zaczęłąm stosować. tylko regularnie trzeba łykać! naprawde pomaga!

też kiedyś stosowałam ten ha-pantoten i faktycznie był świetny. dzięki, że mi o nim przypomniałaś, bo nie zaszkodzi trochę witamin włosom, skórze i paznokciom dostarczyć:)

Moja mama pije siemie lniane zmieszane z sokiem :dry:wielokrotnie mnie namawiała,ale jakoś nie mogę się przemóc...wiem,że może ktoś uważać,że przesadzam,ale dla mnie to wygląda obrzydliwie...w końcu coś będę sobie musiała zaaplikować,bo niedługo będę łysa:-(dzięki za rady Dziewczyny;-)

Wiem, że wygląda nieciekawie, ale działa. Wiesz co, można jeszcze podprażać na patelni i miksować w młynku do kawy, a potem dosypwać to do zup, musli, dodawac do kotletów - co chcesz. Działą tak samo, a zupełnie nie widać i nie czuć.

Ja polecam Maxi krzem, zawiera wyciąg z bambusa, najwyższą dawkę krzemu, witaminy i mikroelementy, Łykam go jakiś miesiąc, włosy już aż tak nie wypadają, stały sięmocniejsze i wyglądają zdrowiej

Cześć Dziewczyny!
Słuchajcie, mi w zeszłym roku też strasznie wypadały włosy, a muszę dodać, żę mam zadkie i cieniutkie, a do tego ja wypadały to plackami. To był koszmar. Pojechałam do dermatologa i ta babka zapisała mi taki płyn do wcierania w skurę głowy. Nazywał się LOXON 5%. Naprawdę był świetny. Włosy mi się naprawdę wzmocniły. Polecam

http://www.suwaczek.pl/]
4d66eee816.png

reklama
Loxon 5% jest rzeczywiście rewelacyjny. Zimą w zeszłym roku straciłam chyba 1/3 włosów. Po dziś dzień nie wiem dlaczego- wszystkie wyniki były ok., żadnych skórnych problemów. Po prostu wypadały. Próbowałam Dercos, Inneov - bez skutku. Dopiero dermatolog przepisała mi Loxon. Pomógł błyskawicznie.
Ale!!! - na ulotce jest zastrzeżenie, że nie wolno go stosować w ciąży i podczas karmienia. Więć radzę skonsultować się po tym kątem z lekarzem.
pozdrawiam i życzę bujnych czupryn
Ja na razie w 5tym miesiącu- więc włosy mocne i lśniące jak jeszcze nigdy w życiu:)

Do góry