reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

ja tez od porodu a minelo juz 6 miesiecy probuje wszystkiego na wypadanie wlosow i nic jakos na mnie nie dziala,czy ktorac ma jakis cud preparat ? moje wlosy sa wszedzie na luzku,w zlewie,nawet w lodowce :baffled: moj pies nie gubi tylle siersci co ja wlosow :confused:
o boziu ja tak samo!!!! juz mnie sama to denerwuje:wściekła/y:wystarczy ze skine glowa twierdzaco i juz miliony wlosow na dywanie:baffled: zadne witaminy zadne szampony wzmacniajace nic nie dziala a kiedys mialam takie mocne wlosy................
sprobuje jeszcze tych specyfikow co piszecie dziweczyny moze jakis cud sie stanie bo inaczej do lata to ja wylysieje:szok:

reklama
Kosmetycznej nigdy nie używałam,ale od pewnego czasu stosuję URT-OIL z naftą oczyszczoną. To w zasadzie jedyny kosmetyk do włosów, którego używam. Muszę przyznać,że włosy są po nim naprawdę fantastyczne i o wiele rzadziej się przetłuszczają

Bardzo często jest tak,że wypadanie włosów jest uwarunkowane złym stanem skóry głowy- przeważnie na skutek nadużywania wszelkiego rodzaju odżywek i produktów do stylizacji. Dobre efekty daje stosowanie URT-OIL z naftą oczyszczoną . Jest to środek naturalny i w żaden sposób nie jest w stanie zaszkodzić

Tylko że jedwab ma taką wadę, że jak się go odstawi to niestety włosy nie są już takie ładne jak podczas jego używania. No i niestety nie należy do tanich produktów. A jeśli chodzi o naftę oczyszczoną urt-oil to również o tym czytałam. Podobno jej zastosowanie jest szerokie, ale czy pomogła by ta nafta oczyszczona odbudować strasznie suche i zniszczone włosy? Bo na przetłuszczające się włosy podobno działa bardzo dobrze...

Dziewczyny, po porodzie, to normalne że wypadają włosy. przez okres ciaży wasze włosy są śliczne i nic nie wypada. A przecież dziennie wypada 100 włosów (udowodniono naukowo). To nie ma się co dziwić, że po porodzie wypadają nam garściami.

I żaden - cudowny - środek niec nie pomoże. Swoje musi wypaść i tyle.

a gdzie można kupić ten szampon urt oil ?? szczerze mówiąc nigdy nie rzucił mi się w oczy... mi na zniszczone i suche włosy najlepiej pomaga maska do włosów WAX

reklama
nie czytałam całego wątku, ale na wypadanie włosów u mnie najlepiej sprawdził się revalid w dawce uderzeniowej, o ile dobrze pamiętam były to 3 tabletki 3 razy dziennie, dodatkowo stosowałam też szampon revalid, pomogło po miesiącu stosowania

Do góry