reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

dziękuję za odpowiedź;-) tym bardziej mam nadzieję,że jestem w stanie błogosławionym ;-) hihihi....pozdrawiam ciepło
śliczna dzidzia...i ma bardzo ładnie imię:tak:moja bratowa i siostra mojego M. mają tak na imię;)

Dziękuję bardzo. Moja niunia 21 skończyła 4 miesiące. Właśnie wróciliśmy od babci ze świetowania. Mam nadzieję, że jesteś w tym stanie błogosławionym bo wszelkie trudy później uśmiech dziecka wynagradza. Pozdrawiam!

reklama
Dziękuję bardzo. Moja niunia 21 skończyła 4 miesiące. Właśnie wróciliśmy od babci ze świetowania. Mam nadzieję, że jesteś w tym stanie błogosławionym bo wszelkie trudy później uśmiech dziecka wynagradza. Pozdrawiam!

W tym tygodniu wybieram się do lekarza...test był ujemny...ale objawy wskazują inaczej...przy poprzedniej ciąży test też był ujemny,a okazało się,że jestem w stanie błogosławionym...pozdrawiam ciepło;-)

Ja nistety też mam ten problem - musze się rozglądnąc za jakimis dobrymi odżywkami a słyszałyscie coś może o odżywce Wax w aptekach jest.
Yummy no masz racje w ciąży to miałam super włoski, wogóle nie wypadały i szybko rosły i były poprostu ładne a teraz to lenie się jak niewiem.

słyszałam o odżywce WAX od znajomej, że jest bardzo dobra i wydajna, poleciła mi nabyć jak największy pojemnik bo różnica w cenie jest niewielka a w ilości już tak. sama jeszcze jej nie kupiłam bo nie było jej w mojej aptece ale mam zamiar wypróbować..żal mi moich bujnych loków...tak pięknie się układały i błyszczały...ale nie ścinam poczekam.:-)

ja jestem ponad 10 miesiecy po porodzie i wlosy dalej wypadaja jak szalone...:eek::eek: na szczescie jeszcze nie jestem lysa...:-D:-D:-D:-D

od miesiąca połykam kapsułki skrzypowity dwa razy dziennie, duża poprawa, wax też jest super , włosy są mięciutkie i fjnie się układają a przede wszystkim przestają wypadać:-):-):-)

widzę, że to typowe:skończył się 3 miesiąc po porodzie, tracę włosy, wypadają ciągle, podczas mycia, czesania, zmieniania gumki do włosów, czy spinki, ciągle, nawet jak nic nie robię z nimi to wypadają ;(
myślę, żeby je obciąć, ale jak u koleżanki, mam długie, i mi szkoda :*( ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała.
pozdrawiam

ja jestem ponad 10 miesiecy po porodzie i wlosy dalej wypadaja jak szalone...:eek::eek: na szczescie jeszcze nie jestem lysa...:-D:-D:-D:-D

ładne perspektywy.... ja na razie też jeszcze mam co związywać, ale fryzjerka pocieszyła mnie przy czesaniu, że przedziałek musi być na środku bo mam łysiejące zakola...:baffled:

witam jestem sześć miesięcy po porodzie a włosy nadal wypadaja mi garsciami maż sie smieje ze mamy w domu psa a mi nie jest juz tak do smiechu bo boje sie ze zostane lysa. nie karmie piersia wiec bralam 2 opakowania merz spezial. polecono w aptece ze dobre kosztuje prawie 50zl a mi nie pomoglo co robic? POMOCY!!!!

reklama
mam taki sam problem juz 6 miesiac mija a ja gupbie wlosy calymi klebkami ktos mi ostatnio polecil parafine i chyba bede musiala wreszcie wyprobowac bo inaczej zostane nedlugo lysa:szok:

Do góry