reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czyżby zaczynał się strach przedporodowy ?

reklama
oj to zazdroszczę bo jestem posra&&*a tak się boję. Staram się metodą wyparcia nie myśleć o tym. Nie rozmawiać nie słuchać. Wiem, że to się na mnie zemści ale jak zacznę się nakręcać to będzie po ptokach. A mam taki niski próg bólu i taka panikara ze mnie. Nic nie szykuję dla małego- oprócz ciuszków. Nic nie planuję jakbym podświadomie bała się przyznać sama przed sobą,że to już tak blisko

akutan- ze mnie tez jest straszna panikara ,od malego. :)
ale podchodze do tego w ten sposob ze nacierpie sie ale przynajmniej pozniej wezme na raczki moją kochaną córeczke i o wszytskim zapomne :D:D

co do tego brania na ręce i zapominania to też nie jestem przekonana- u mnie słabo z instynktem macierzyńskim i nie wiem czego się boję bardziej porodu czy dziecka

reklama
co do tego brania na ręce i zapominania to też nie jestem przekonana- u mnie słabo z instynktem macierzyńskim i nie wiem czego się boję bardziej porodu czy dziecka

Instynkt na pewno zjawi się sam, ja nawet teraz w II ciąży nie mam jeszcze sprecyzowanych uczuć wobec Tomusia w brzuchu. To zupełnie normalne. A uczucie itd pojawi się i wtedy poczujesz, że nikogo tak nie kochasz jak maluszka:-)

Do góry