reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Oli a nie masz jakiś koleżanek w Warszawie?
Jak ja się cieszę,że mój M. ma miesiąc urlopu...
Już jedna się popisała... nie oddając rzeczy....
Już jedna się popisała... nie oddając rzeczy....
"zatrudnij" szuszu:-)
Oli.B
Fanka BB :)
ooo i widzisz co dwie głowy to nie jedna, szuszu etacik przedporodowy??"zatrudnij" szuszu:-)
ooo i widzisz co dwie głowy to nie jedna, szuszu etacik przedporodowy??
szuszu jak była przed chwilą aktywna to się szybko wyłączyła
PS. Biorę 50zł/h
trzeba zbierać na wesele
.... ja 4 dziecko rodzę a boję się jak nie wiem... każde inaczej mi się rodziło;/
a poza tym też raczej bede sama.... a daleko od rodziny nie wiem co z pozostałymi dziećmi zrobić gdyby mąż nie zdążył przyjechać do porodu ;/
ostatnio taki mnie ból brzucha dorwał ze spociłam się na maxa.... czekałam czy bół przerodzi się w skurcze...ale nie bolał jak cholera i był bardzo twardy.... po kilkunastu minutach przeszło a ja zasnęłam....
od tej pory torba z rzeczami do szpitala spakowana ;D
a poza tym też raczej bede sama.... a daleko od rodziny nie wiem co z pozostałymi dziećmi zrobić gdyby mąż nie zdążył przyjechać do porodu ;/
ostatnio taki mnie ból brzucha dorwał ze spociłam się na maxa.... czekałam czy bół przerodzi się w skurcze...ale nie bolał jak cholera i był bardzo twardy.... po kilkunastu minutach przeszło a ja zasnęłam....
od tej pory torba z rzeczami do szpitala spakowana ;D
OMG...mam link do filmu, który przedstawia poród naturalny (chyba lata 80 w Polsce)
Chcecie?
Dla ludzi o mocnych nerwach;-) UPRZEDZAM!!
EDIT: Usunęłam link, bo zaraz powiecie, że Was straszę..jak ktoś chce wyślę na PW.
Chcecie?
Dla ludzi o mocnych nerwach;-) UPRZEDZAM!!
EDIT: Usunęłam link, bo zaraz powiecie, że Was straszę..jak ktoś chce wyślę na PW.
Ostatnia edycja:
reklama