reklama
Liza
Fanka BB :)
U mnie starszaki nie spia w dzien odkad skonczyli kolo 18-20mies.
Jedynie zdaza im sie to jak jedziemy autem, lub jak sa chorzy :-)
Jedynie zdaza im sie to jak jedziemy autem, lub jak sa chorzy :-)
Kulturalny Kraków
Witamy
Jeśli jesteś młodą mamą z Krakowa prosimy o wypełnienie ankiety, która zamieszczona jest pod linkiem poniżej.
Celem badania jest poznanie potrzeb kulturowych i postaw związanych z uczestnictwem młodych matek w kulturze szeroko pojętej.
Poniższa ankieta jest częścią projektu badawczego realizowanego przez studentów Wyższej Szkoły Europejskiej im.ks.Józefa Tischnera w Krakowie.
Bardzo nam pomożesz wypełniając kwestionariusz.
Kulturalnie można zawsze, jeśli tylko zechcesz !
Życzymy udanej zabawy !
Ankieta jest anonimowa. Zebrane wyniki prezentowane będą wyłącznie w postaci zestawień liczbowych i procentowych. Prosimy o szczere odpowiedzi i wypełnienie ankiety tylko raz.
https://spreadsheets.google.com/viewform?form key=dFJNeTZYTUVvcDg0U0YzUGMxOXgxY0E6MQ&theme=0AX42CRMsmRFbUy 1hNTEyYWQxMC03NzM0LTQxZTUtOGRmOC1mNTQwYjJlMDhhNTQ&ifq
Witamy
Jeśli jesteś młodą mamą z Krakowa prosimy o wypełnienie ankiety, która zamieszczona jest pod linkiem poniżej.
Celem badania jest poznanie potrzeb kulturowych i postaw związanych z uczestnictwem młodych matek w kulturze szeroko pojętej.
Poniższa ankieta jest częścią projektu badawczego realizowanego przez studentów Wyższej Szkoły Europejskiej im.ks.Józefa Tischnera w Krakowie.
Bardzo nam pomożesz wypełniając kwestionariusz.
Kulturalnie można zawsze, jeśli tylko zechcesz !
Życzymy udanej zabawy !
Ankieta jest anonimowa. Zebrane wyniki prezentowane będą wyłącznie w postaci zestawień liczbowych i procentowych. Prosimy o szczere odpowiedzi i wypełnienie ankiety tylko raz.
https://spreadsheets.google.com/viewform?form key=dFJNeTZYTUVvcDg0U0YzUGMxOXgxY0E6MQ&theme=0AX42CRMsmRFbUy 1hNTEyYWQxMC03NzM0LTQxZTUtOGRmOC1mNTQwYjJlMDhhNTQ&ifq
Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
Hej Mój Mały dopiero we wrześniu kończy 3 lata, ale nie śpi w dzień już grubo ponad pół roku. Jak dla mnie, jest to dobre, ponieważ pada zmęczony o 20:00 i śpi do 8:30
kasiek 121
sierpniowa mama '08
moja corcia w sierpniu konczy 3 latka. Ze spaniem w ciagu dnia bywa roznie. Jak sie "uchodzi" na placu zabaw to poprostu pada, ale jak mamy spokojniejszy dzien to nawet nie mysli o spaniu.
Moja córcia nie sypia w dzień odkąd skończyła 15 miesięcy. Ona po prostu nie miała nigdy czasu na sen, ciągle gdzieś biegnie Mamy stałe godziny na układanie do snu. Ok 19.00 kąpiel, potem kolacja, mycie ząbków siusiu i o 20.00 do łóżka. Latem było godzinne opóźnienie, ponieważ długo świeciło słonko.
reklama
madzialena647
Fanka BB :)
Mój synek w styczniu skończy 3 lata i rzadko śpi w dzień ale na szczęście czasami uda mi się go położyć i taka drzemka trwa 3 godziny:-)