reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy Wasze dzieci pija mleko??

Moj synek pije 3-4 razy na dobę po 200-250 ml, jestem pod wrażeniem , bo jakieś 4 miesiące temu odstawiłam go od piersi i wczesniej nigdy nie pijał mleka modyfikowanego, oprucz tefgo normalnie jada choc jest strasznie wybredny

reklama
Mój synek potrafi wypić nawet 3/4 litra mleka na dzień:szok:, najchętniej w postaci kakao:tak:.
Już jakiś czas temu przeszliśmy na mleko od krowy ponieważ z dnia na dzień odrzucił modyfikowane...:tak:.

dobrze że wasze dzieci tak lubią mleczko:tak:
mój synek niestety za nim nie przepada...:no:
od kąd skończył rok mleko poszło w odstawkę.... wyplówał i koniec..
potem pił i pije do tej pory mleczka w kartonikach smakowe albo monte..
no ale dobrze że chociaż takie lubi :-)

Mój synek skończył już 17m-cy, a mleko pije nadal w ilościach dość dużych: po przebudzeniu 220ml, przed snem 220 ml i 2-3 razy w ciągu dnia po ok. 200ml:tak:

Moje dziecko dostaje zazwyczaj mleko na kolacje 210 ml,czasem kaszke na krowim,kakao,a tak to jogurty,serki topione,biale i zółte-na szczescie raczej bez problemow przechodza:tak:

rano pije mleko -210 ml, wieczorem mleko zagęszczana kaszką lub bebiko R 240zł, a w ciągu dnia zawsze jeszcze dananek albo jogurt naturalny i jakiś serek na kanapce (biały, kozi, żółty)

reklama
Moja córa pije mleko z kaszą na potęgę.. Na noc 250, na pierwsze śniadanie 150, do popołudniowej drzemki 250 :szok: A jak spróbuje jej nie dać to awantura.

Danonki jej nie smakują, zresztą mi tez nie ;-) Za to wcina jogobelle truskawkową :-)

Do góry